Outlook bellen Nederland

Er zijn een paar redenen waarom een ​​bericht kan vastlopen in de Outbox van Microsoft Outlook 2019 en 2016. Hier, in deze blog, hebben we enkele van de meest voorkomende problemen en oplossingen voor het bericht repareren in Outlook.

Reden 1 – Recente wachtwoordwijziging

Heeft u onlangs uw inlogwachtwoord gewijzigd? Misschien onthoudt Outlook uw nieuwe wachtwoord niet en werkt het nog steeds met het oude wachtwoord. U kunt proberen Outlook opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, probeer dan uw computer opnieuw op te starten om alles opnieuw in te stellen.

Reden 2 – Bericht is te groot

Controleer of het bericht niet te groot is. Kijk eens in de Outbox. Als de grootte van het bericht groter is dan 5 MB, kan het een tijdje wachten om te verzenden. Je kunt het bericht daar laten zitten en kijken of het uiteindelijk gaat, of proberen de grootte van het bericht te verkleinen. Als u iets wilt bevestigen, moet u het eerst comprimeren en vervolgens bevestigen.

Een item uit de Outbox wissen

Als je een bericht gewoon wilt overgeven en uit de Outbox wilt verwijderen, zodat je het opnieuw kunt verzenden, kun je dit het beste doen.

  1. Sluit Outlook af of ga naar het tabblad “Verzenden / ontvangen” en selecteer “Offline werken”.

Selecteer ‘Start’En zoek vervolgens naar’Outbox’In het gebied Zoeken starten.

  1. De item(s) in de Outbox zouden in de zoekopdracht moeten verschijnen. Om de items in de e-mail te bekijken en te dupliceren voordat u deze uit de Outbox wist, kunt u deze hier openen. U kunt het ook wissen door er met de rechtermuisknop op te klikken en “Wissen” te kiezen. Het zal het ding eindelijk uit je Outbox verwijderen.
  2. Ga nu terug onder “Verzenden / ontvangen” en selecteer opnieuw “Offline werken” en hervat uw werkdag. Het bericht zou niet langer in de Outbox in Outlook moeten blijven hangen.

Dat was het voor vandaag jongens. We hopen dat je nu weet hoe je het probleem met bericht repareren in Outlook 2019 Outbox. Als u hulp nodig heeft bij andere Outlook-problemen, kunt u de helpdesk van Outlook bellen Nederland en advies vragen aan een deskundige.