Microsoft Outlook werkt op verschillende besturingssystemen, waaronder Mac en Windows. E-mails in Outlook worden opgeslagen op Microsoft-servers, zodat gebruikers ze op verzoek kunnen downloaden. Gebruikers willen echter weten hoe ze Outlook-e-mails kunnen downloaden op een Mac OS-apparaat. Daarom biedt deze blog de stappen om Outlook-e-mails op Mac OS-apparaten te downloaden.

Om e-mails op Mac OS te downloaden, moet u eerst Outlook openen en op “Bestand” klikken. Handig is er een optie genaamd “Exporteren naar”, en u moet daarop klikken om e-mails te exporteren. Kies een locatie voor de export en klik vervolgens op de knop ‘Exporteren’ om uw e-mails te downloaden. U kunt alle e-mails in de map selecteren of specifieke e-mails kiezen die u wilt exporteren. Outlook exporteert deze inhoud vervolgens in een CSV-bestand naar uw lokale apparaat.

 • Open eerst Outlook.
 • Selecteer alle e-mails die u naar uw Mac-apparaat wilt downloaden.
 • Klik nu op de optie voor ‘Bestand’.
 • Klik daarna op ‘Exporteren naar’.
 • Kies een locatie op uw apparaat.
 • Klik vervolgens op “Exporteren” om het proces te voltooien.

Outlook begint met het downloaden van e-mails naar uw Mac-bureaublad in een CSV-bestand. U kunt het CSV-bestand op elke locatie opslaan of de HTML-tags handmatig verwijderen om alleen op tekst gebaseerde informatie over te laten. Helaas kunt u geen CSV-bestand in Outlook importeren om verwijderde e-mails te herstellen.

In deze blog wordt beschreven hoe u e-mails van Outlook naar een Mac OS-apparaat kunt downloaden, waarbij u de desktopversie van Outlook op uw Mac OS-apparaat moet hebben geïnstalleerd. Er is geen native manier om Outlook-e-mails te downloaden van de webversie van Outlook

Een uitgebreide handleiding over het downloaden van Outlook-e-mails op Mac OS

Als u hulp nodig heeft bij de gegeven stappen, kunt u de uitgebreide handleiding gebruiken. Onze uitgebreide gids bevat een lijst met bronnen, zoals screenshots en analyses, waarmee u de complexere stappen in het proces kunt doorlopen.

 • Open eerst Outlook.

 • Selecteer alle e-mails die u naar uw Mac-apparaat wilt downloaden.

U kunt zoveel e-mails selecteren uit de verschillende mappen die u in uw Outlook-account heeft. Klik op een klein pictogram aan de linkerkant van elk e-mailtabblad; hierdoor wordt automatisch de e-mail geselecteerd die gereed is voor het komende proces. In dit voorbeeld ging ik naar de primaire inbox en selecteerde een paar e-mails die ik probeerde te downloaden.

 • Klik nu op de optie voor ‘Bestand’.

In het bovenste lint bevindt zich een optie genaamd Bestand; U moet hierop klikken om toegang te krijgen tot de mogelijkheid om bestanden op te slaan of te exporteren met behulp van de volgende stappen.

 • Klik daarna op ‘Exporteren naar’.

Zoals eerder uitgelegd, slaat Microsoft uw e-mails op zijn servers op, die u kunt downloaden als CSV-bestand door ‘Exporteren naar’ te selecteren.

 • Kies een locatie op uw apparaat.

In dit voorbeeld heb ik het lokale bureaublad gekozen. Als u echter een externe SD-kaart of harde schijf heeft, kunt u uw exports daar opslaan.

 • Klik vervolgens op “Exporteren” om het proces te voltooien.

Bevestig het proces door op ‘Exporteren’ te klikken. Hiermee wordt de export van e-mails naar uw lokale apparaat gestart. Om dit proces te laten werken, hebt u een netwerkverbinding nodig, omdat Outlook uw e-mails van de servers van Microsoft exporteert.

Waarom wilt u Outlook-e-mails downloaden op Mac OS?

Mogelijk wilt u Outlook-e-mails downloaden naar een Mac OS-apparaat omdat u naar deze inhoud wilt verwijzen. Als u een bedrijfsbeheerder of werkgever bent en op e-mail gebaseerde informatie wilt vastleggen, kunt u dit doen met behulp van het hier weergegeven proces. U kunt de inhoud op een CSV laten opslaan en vervolgens deze inhoud doornemen om eventuele e-mails op te nemen voor controledoeleinden.

Soms verwijdert u per ongeluk een e-mail die u niet kunt herstellen uit de prullenbak. Een andere reden waarom u Outlook-e-mails naar een Mac OS-apparaat wilt downloaden, is om een fysiek bestand van deze inhoud beschikbaar te houden als back-up. Met een geëxporteerde fysieke kopie kunt u het CSV-bestand openen en belangrijke informatie ophalen die u mogelijk per ongeluk hebt verwijderd.

Conclusie

Bedankt voor het lezen van onze inhoud over hoe u Outlook-e-mails kunt downloaden naar Mac OS-apparaten. Ik heb een handleiding gegeven om dit te bereiken en een diepgaande handleiding als je worstelt met het proces. U kunt de handleiding gebruiken om inhoud als CSV naar uw bureaublad te exporteren en deze inhoud vervolgens voor controledoeleinden te bekijken.

Mogelijk wilt u inhoud vanuit Outlook naar uw Mac OS-apparaat downloaden, omdat u deze informatie wilt controleren voor opnamedoeleinden. Ik heb ook enkele redenen gegeven waarom u Outlook-e-mails naar uw bureaublad wilt laten downloaden. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de stappen, kunt u hieronder een reactie achterlaten, zodat we de problemen kunnen oplossen.