Facebook gaat door met zijn regel als de meest bekende webgebaseerde entertainmentwebsite op internet. Zo besluiten talloze individuen om gelegenheden te melden, bijvoorbeeld verjaardagsvieringen, shows, bijeenkomsten en een breed scala aan bijeenkomsten met behulp van Facebook-evenementen. Desalniettemin kunnen er gelegenheden zijn dat een gelegenheid wordt weggelaten en het wissen van het Facebook-evenement dat ervoor is gemaakt, is allemaal samen. Op je pc of werkstation kun je ongetwijfeld geposte gelegenheden op Facebook wissen en je metgezellen een uitje of twee besparen! Hieronder vindt u de procedure om een evenement op Facebook verwijderen.

Ga naar het gedeelte Evenementen van Facebook.

Klik op Evenementen in het linkerdeelvenster van uw nieuwsfeed. Als u het niet ziet, klikt u eerst op Meer weergeven.

Open het evenement dat je wilt annuleren.

Je vindt het evenement in Jouw Evenementen. Klik gewoon op deze optie in het linkerdeelvenster, selecteer Hosting en kies vervolgens de naam van je evenement om de pagina te openen.

Bepaal of u de gebeurtenis wilt annuleren of verwijderen.

Klik op het menu Meer ••• en selecteer Evenement annuleren. In het venster dat verschijnt, heb je twee opties:

Evenement annuleren: deze optie markeert het evenement als Geannuleerd en stelt alle gasten op de hoogte van de wijziging. U kunt ook een bericht in het veld typen om aanvullende informatie te verstrekken, zoals uw reden of mogelijke toekomstige datums. Dit evenement is nog steeds toegankelijk in je agenda, maar niet als een actief evenement.

Evenement verwijderen: met deze optie wordt het evenement volledig van Facebook verwijderd en uit de agenda van alle deelnemers verwijderd.

Bevestig uw wijziging.

Klik op Bevestigen om uw wijzigingen op te slaan. Zodra u bevestigt, wordt het evenement onmiddellijk geannuleerd of verwijderd.

Dus zo kun je een evenement op Facebook verwijderen. We hopen dat de bovengenoemde stappen je hebben geholpen bij het beheren van je evenementen op Facebook. Het kan echter met iedereen misgaan. Als je het nog steeds moeilijk vindt om je evenementen op Facebook te verwijderen of te annuleren, kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en hulp vragen aan onze experts. We hebben een team van professionals die 24*7 werken om onze consumenten te helpen. Je kunt ook contact met ons opnemen als je twijfels hebt waarvoor je antwoorden nodig hebt of een ander Facebook-probleem dat je niet zelf hebt kunnen oplossen.