Facebook bellen

Facebook te gebruiken om eBay-verkopen: Als verkoper op eBay krijgt u betere verkoopcijfers als u in contact kunt komen met kopers, aangezien u meer biedingen op uw objecten krijgt. Het koppelen van je eBay-account aan je Facebook is een geweldige manier om je aanbiedingen te promoten. U kunt uw producten adverteren voor specifieke gebruikers of gerichte advertenties maken via de betaalde advertenties van Facebook of de Facebook-widget ‘eBay-items’. Blijf lezen voor meer tips over hoe je Facebook kunt gebruiken om verkeer naar je eBay-winkel te leiden!

Methode 1: een Facebook-account opzetten

Kies of u een persoonlijk Facebook-account wilt opzetten dat ook reclame maakt voor incidentele eBay-verkopen, of dat u een zakelijke website wilt opzetten met als doel uw eBay-verkopen te promoten en op de markt te brengen. Wanneer je een account aanmaakt op Facebook.com, zullen ze je vragen om te kiezen of het persoonlijk is of dat je een account aanmaakt voor een bedrijf of organisatie.

  • Je moet al een persoonlijke pagina hebben om een ​​zakelijke Fanpagina op te zetten. Fanpagina’s worden beheerd door beheerders die persoonlijke accounts hebben. Wanneer je een fanpagina aanmaakt, word je toegevoegd als beheerder en kun je anderen aanwijzen als beheerder en ook op de pagina posten.
  • Als je ervoor kiest om je persoonlijke account te combineren met je eBay-verkopen, is het een goed idee om aan je vrienden, familie en kennissen aan te kondigen dat je een aantal van je eBay-verkopen online gaat presenteren. Je kunt ze vragen om het item door te geven aan iedereen waarvan ze denken dat ze het leuk zouden vinden. Het is een goed idee om slechts af en toe verkopen te plaatsen, zodat mensen niet geïrriteerd raken door constant te posten en u “ontvrienden”.

Koppel je eBay-account aan je Facebook-account. Dit doe je door naast je account op het pijltje naar beneden te klikken en je accountinstellingen te wijzigen. Zoek onder het tabblad “Algemeen” het gedeelte “Gekoppelde accounts”. Klik op “OpenID” en voeg uw eBay-URL toe.

Voeg eBay Facebook-applicaties toe. Begin door de populaire app “eBay Items” toegang te geven tot uw account. Je zou ook moeten overwegen om eBay-advertenties, eBay-verkoopfeed en eBay voor iPhone toe te voegen.

Begin met het delen van je pagina met vrienden, nadat je ongeveer 20 keer hebt gepost. Ze kunnen zien wat uw focus is en vervolgens uw pagina delen met mensen waarvan zij denken dat ze geïnteresseerd zullen zijn.

Plaats een Facebook-fanpaginabadge op uw website en eBay-account. Voeg ook een “Vind ons leuk op Facebook”-link toe aan al uw e-mails aan klanten. Crosspromotie via reguliere marketing, sociale media en eBay is de beste manier om naamsbekendheid en verkoop te vergroten.

Houd wedstrijden en promoties op je Facebook-pagina. Vertel mensen dat als ze bepaalde producten kopen, ze iets gratis krijgen, of dat je een product weggeeft aan de persoon met de beste slogan. Betrek mensen bij het delen en bezoeken van uw pagina door hen prikkels te geven.

Praat met je fans en moedig ze aan om op je muur te posten. Als beheerder kunt u ongepaste opmerkingen verwijderen. Je moet social media marketing echter als een gesprek beschouwen, dus wees vriendelijk, ga positief om met problemen met de klantenservice en zeg waar mogelijk “dank je wel”.

Methode 2: Facebook-advertenties maken

Onder “Inzichten” in de sectie Fanpagina kun je klikken op “Een advertentie maken” om een ​​Facebook-advertentie te starten. Kijk op een persoonlijk account in de rechterkolom van uw startpagina en naast 1 of 2 advertenties staat ‘Maak een advertentie’. Kies 1 van je meest populaire items om te experimenteren met het advertentiesysteem van Facebook.

Plaats uw item op uw Facebook-pagina met een aantrekkelijke foto en een korte, maar pakkende producttitel. Probeer de naam van uw website in uw oorspronkelijke bericht te plaatsen. Zelfs als iemand niet op uw advertentie klikt, kunnen ze naar uw website gaan om meer te weten te komen over vergelijkbare producten of uw Facebook-fanpagina bezoeken.

Ga door met het maken van uw advertentie door de demografie, specifieke interesses en manieren te kiezen waarop u wilt dat uw advertentie wordt weergegeven. Facebook-advertenties zijn voordelig omdat ze u in staat stellen uw ideale klant te targeten. Bij Facebook-advertenties betaalt u meestal per klik en kunt u een tijdsbestek instellen om uw advertentie uit te testen.

Test een paar verschillende producten en demografische gegevens met eBay Facebook-advertenties. Bestudeer de resultaten na een maand of 2 om te beslissen of Facebook-advertenties goed werken voor uw producten. Zo niet, dan heeft u waarschijnlijk wat naamsbekendheid gecreëerd en kunt u dat advertentiegeld vrijmaken voor gebruik op andere sites. Facebook te gebruiken om eBay-verkopen.

Dat was alles voor vandaag jongens! Voor meer van dergelijke informatie of als je hulp nodig hebt bij bepaalde problemen, kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en advies inwinnen bij een expert.