Paypal telefoonnummer

In dit bericht zullen we het hebben over PayPal Accounts aanmaken. Een PayPal-account aanmaken is een betrouwbare, gebruiksvriendelijke en veilige manier om overal ter wereld geld te verzenden en te ontvangen. PayPal is echter een van ‘s werelds meest gebruikte platforms voor online geldoverdracht en online betalingen die door de meeste bedrijfseigenaren en online shoppers wordt gebruikt. Ook is het hebben van een PayPal-rekening zeer voordelig, omdat u in sommige landen geen directe bankoverschrijving binnen de rekening kunt doen; de snelste manier is PayPal, waarmee uw geld binnen enkele seconden beschikbaar is.

PayPal Accounts aanmaken

Door een PayPal-account aan te maken, kunt u geld naar elkaars e-mailadres sturen vanaf uw creditcard- en bankgegevens die aan uw PayPal-account zijn gekoppeld. Dit is echter heel gebruikelijk in de online winkelwereld waar u goederen koopt in een online winkel. Ook, en geld sturen naar uw familie en vrienden.

Is het aanmaken van een PayPal-account gratis?

PayPal brengt geen kosten in rekening om overal ter wereld een PayPal-rekening te openen, waardoor het heel eenvoudig is om geld te verzenden en te ontvangen. Na het aanmaken van een PayPal-account worden de kosten voor verzending echter verlaagd, wat afhankelijk is van criteria. Ook waar u van en naar verzendt, zijn er binnen de VS geen kosten voor het verzenden van geld naar familie en vrienden. Wanneer u alleen uw PayPal-saldo of bankrekening gebruikt.

Hoe maak ik een PayPal-rekening aan?

Het aanmaken van een PayPal-account is heel eenvoudig en gemakkelijk met een mobiele telefoon of computer en internetverbinding. U heeft geen vereisten of een zakelijke licentie (voor een PayPal-account) nodig om een ​​persoonlijk account aan te maken. PayPal-rekening kan binnen een minuut worden gedaan. Het enige dat u nodig hebt, is een geldig e-mailadres en een geldige creditcard of bankrekening. U kunt uw PayPal-account maken via een mobiele app of een webbrowser. Hier zijn enkele stappen voor het maken van een PayPal-account;

1.. Start een webbrowser op uw mobiele telefoon of computer

  1. Ga naar de officiële website van PayPal, namelijk www.PayPal.com
  2. Klik op de knop Aanmelden bovenaan de pagina
  3. Onmiddellijk wordt u op de volgende pagina aangeboden om het type PayPal-rekening te kiezen dat u wilt, een persoonlijke rekening of een zakelijke rekening. Klik op de gewenste en voer op de volgende pagina uw persoonlijke gegevens in, inclusief uw geldige e-mailadres.

Er wordt een e-mail naar uw e-mailadres gestuurd om het aanmaken van uw account te bevestigen

PayPal is een van de meest vertrouwde platforms voor het online verzenden en ontvangen van geld. Het helpt echter ook elke ondernemer om een ​​veilig betaalmiddel te krijgen. Belangrijk is dat u moet inloggen op uw nieuwe PayPal-account en uw tegoed of debetkaart moet koppelen. Ook een bankgegevens voor onbeperkt online transacties.

Zo maak je dus probleemloos een PayPal-account aan. Om technische redenen kunnen mensen echter problemen ondervinden. Als u ook problemen ondervindt en hulp nodig heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.