PayPal bellen

PayPal-activiteitenlogboek wissen Clear: PayPal is een bekende online betalingsgatewayprovider ter wereld. Voorheen konden gebruikers hun activiteitengeschiedenis verwijderen, maar met de laatste update is deze functie niet langer beschikbaar in PayPal. Hoewel het nieuwe ontwerp voor PayPal niet over de archieffunctie beschikt, staat PayPal gebruikers vanaf publicatie toe om over te schakelen naar het gebruik van de klassieke site, die eruitziet als de site vóór de ontwerpupdates. In deze interface kunnen gebruikers nog steeds activiteiten archiveren.

Het PayPal-activiteitenlogboek is een overzicht van alle transacties en andere activiteiten die op uw PayPal-rekening hebben plaatsgevonden. Dit omvat details zoals de datum, tijd, bedrag en beschrijving van elke transactie of activiteit, evenals het saldo van uw rekening voor en na elke transactie.

Het activiteitenlogboek is een handig hulpmiddel om de geschiedenis van uw PayPal-rekening bij te houden en uw financiële activiteiten te volgen. Het kan ook worden gebruikt om niet-geautoriseerde of frauduleuze transacties te identificeren en om uw rekening af te stemmen op uw bank- of creditcardafschriften.

Activiteit archiveren op de klassieke site

Stap 1:

Log in op uw PayPal-account. Scrol naar de onderkant van de pagina en klik op Klassieke site aan de linkerkant van het scherm om het uiterlijk van de website te wijzigen in het klassieke thema.

Stap 2:

In the classic site operation click Recent activity, put a check in the choice of all transactions pass your shriveled archive and click on operation Archive. Note that clicking above the Activity Summary page will take you back to the modern theme, where all of your activities reappear.

Door deze stappen te gebruiken, kunt u uw PayPal-activiteitenlogboek wissen Clear. Als u echter advies zoekt voor andere problemen met betrekking tot PayPal, neem dan contact op met de experts door het telefoonnummer van Paypal bellen te Nederland.