Hoewel PayPal ‘s werelds populairste online betalingsservice is, stelt de belangrijkste betalingsgateway een Paypal-limiet in voor het accepteren van geld om te garanderen dat ze voldoen aan alle wetten in het land en om fraude te voorkomen.

Als u een nieuwe PayPal-gebruiker bent, wordt het maximale bedrag dat u kunt verzenden of ontvangen, bepaald op basis van hoeveel PayPal-verificatie u heeft voltooid. De bestedingslimiet is maximaal $ 60.000 voor mensen met een bevestigd PayPal-account. Het kan echter beperkt zijn tot $ 10.000 per transactie (dit kan per land verschillen).

Wat is het maximale bedrag dat u met PayPal kunt verzenden?

Er is een maximale en minimale overdrachtslimiet ingesteld door PayPal. De PayPal-limiet verschilt per gebruiker, omdat deze wordt bepaald door het type account dat wordt gebruikt. Het maximale bedrag dat u kunt opnemen van PayPal is $500. Evenzo bent u beperkt tot het verzenden van $5000 per week.

Door uw PayPal-account te valideren, kunt u uw PayPal-limiet echter verhogen. Tijdens het valideren van uw PayPal-rekening wordt u gevraagd om specifieke details te verstrekken. Als gevolg hiervan worden veiligheidsproblemen verminderd. Nadat u bent geverifieerd, kunt u transacties uitvoeren voor elk maximaal $ 60.000. Er zijn geen limieten aan hoeveel geld u op een bepaald moment op uw account kunt storten. Als gevolg hiervan is het van cruciaal belang om te begrijpen hoe u een Paypal-account kunt verifiëren.

Hoe een PayPal-rekening verifiëren om de limiet te verhogen?

Veel ondernemers vinden het koppelen van een bankrekening aan een zakelijke rekening de meest efficiënte en effectieve manier om hun identificatie te verifiëren. Koppel uw bankrekening aan uw PayPal-portemonnee en bevestig uw identiteit:

  • Ga naar je PayPal-account en log in.
  • Tik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van de hoofdpagina.
  • Selecteer in de linkerbovenhoek ‘Portemonnee’ en ‘Koppel een bank’.
  • Zoek nu naar de naam van uw bank in het zoekvak en selecteer deze in de lijst met resultaten. Voer uw bankrekeninggegevens in, inclusief het adres, de naam, het routeringsnummer en het rekeningnummer, als u deze niet kunt vinden.
  • PayPal zal twee kleine betalingen naar uw bankrekening doen zodra u de informatie heeft ingediend.
  • Nadat de aanbetalingen binnen enkele werkdagen zijn ontvangen, ontvangt u een e-mail met een verificatiecode.
  • U moet eerst de twee PayPal-betalingsbedragen identificeren (die over het algemeen slechts enkele centen zijn) en vervolgens het stortingsbedrag op uw PayPal-rekening invoeren.
  • Ten slotte toont uw PayPal-account de geverifieerde status.

Wat zijn de limieten voor directe overboekingen van PayPal?

Limieten voor PayPal’s Instant Transfers voor banken zijn eenvoudig: een vast maximum van $ 25.000 per transactie. Omdat kaarthouders hun bankrekening aan PayPal moeten koppelen om van deze functie gebruik te kunnen maken, is dit veel meer dan de limiet voor pinpassen. Dit betekent dat hun identiteit is geverifieerd.

KAN IK MIJN PAYPAL DIRECT OVERDRACHT LIMIET VERHOGEN?

Er is momenteel geen methode om de transactiebeperkingen in de directe overboekingsfunctie van PayPal te verhogen. Vanwege het tempo van transacties zijn deze PayPal-beperkingen met opzet ingevoerd. Bovendien is het primaire doel van dergelijke limieten om bedrijven te beschermen tegen te veel geldverlies als gevolg van diefstal of fraude.

Conclusie:

De maximale en minimale transactielimieten van PayPal zijn vaak onhandig om mee te werken. Ze spelen echter wel een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid van de klanten van PayPal en alle gerelateerde bankrekeningen. De zilveren voering is dat gebruikers door het accountverificatieproces te voltooien, hun PayPal-limiet kunnen verhogen.

Veelgestelde vragen:-

Hoe verifieer ik mijn PayPal-rekening zonder bankrekening?

U kunt een PayPal-rekening verifiëren met een bankrekening; om dit te doen, moet u uw mobiele apparaat gebruiken om uw account te valideren en een paar feiten te geven.

Wat is de wekelijkse overboekingslimiet van PayPal?

De wekelijkse overdrachtslimiet is $5000

Wat is de opnamelimiet op Paypal?

U kunt een opnamelimiet van maximaal $500 per maand van een bankrekening halen.