Wat is PayPal-tegoed

PayPal-tegoed is een manier om uw PayPal-rekening te gebruiken om dingen op e-commerce websites te betalen, hetzij onmiddellijk, hetzij na verloop van tijd, wanneer u het geld niet onmiddellijk beschikbaar heeft op uw creditcard, of op uw PayPal-rekening of bankrekening. Met andere woorden, PayPal-tegoed is in feite hetzelfde als PayPal als creditcard gebruiken! Lees verder om te weten wat is PayPal-tegoed en hoe u het kunt gebruiken.

Terzijde: PayPal-tegoed stond voorheen bekend als “Bill Me Later”.

Hoe werkt PayPal-tegoed?

Eerst moet u zich aanmelden voor PayPal-tegoed, waarmee u een kredietlijn van minimaal $ 250 krijgt. Wanneer u vervolgens iets koopt met PayPal, selecteert u PayPal-tegoed als uw betalingsoptie. Wanneer u het geld heeft, kunt u inloggen op PayPal en het saldo op uw PayPal-tegoedrekening afbetalen.

U kunt PayPal-tegoed gebruiken in de meeste winkels die PayPal als betaalmethode accepteren, maar niet in alle. Houd er ook rekening mee dat u voor aankopen van $ 99 of meer die via PayPal-tegoed zijn gedaan, maximaal 6 maanden de tijd heeft om ze af te betalen.

PayPal telefoonnummer

Moet ik PayPal-tegoedkosten betalen?

Voor sommige aspecten van PayPal-tegoed moet u kosten betalen. Als u het bijvoorbeeld gebruikt als betalingsoptie voor het verzenden van geld via PayPal, zijn de standaard PayPal-kosten van toepassing. Als u een minimale maandelijkse betaling op uw PayPal-tegoedaccount mist, wordt er bovendien een boete van maximaal $ 35 in rekening gebracht.

Houd er ook rekening mee dat u rentekosten opbouwt als u een bepaalde aankoop die via PayPal is gedaan niet binnen een bepaalde tijd volledig betaalt. Het jaarlijkse rentetarief voor aankopen via PayPal-tegoed is 19,99% en de minimale rentekosten zijn $ 2.

Zie ons artikel Is PayPal gratis voor een lijst met transactiekosten die zijn verbonden aan het gebruik van PayPal, inclusief het verzenden van geld.

Hoe vraag ik PayPal-tegoed aan?

Ga naar www.paypalcredit.com en klik op de knop Nu aanvragen. Klik nogmaals op Nu toepassen op de pagina waar u naartoe gaat en log in op uw PayPal-account. U moet uw geboortedatum en de laatste 4 cijfers van uw burgerservicenummer opgeven. Daarna wordt uw aanvraag onderworpen aan een kredietcontrole.

Als uw aanvraag voor een PayPal-tegoedrekening door de kredietcontrole komt (wat meestal niet lang duurt), wordt uw nieuwe rekening automatisch gekoppeld aan uw bestaande PayPal-rekening. Nu kunt u bij deelnemende winkeliers die PayPal accepteren “PayPal-tegoed” selecteren als betalingsoptie!

Dat is ongeveer alles wat we u kunnen vertellen over PayPal-tegoed! Hopelijk begrijp je nu de procedure om PayPal-tegoed aan te vragen. Als u echter nog steeds twijfels heeft, je kunt het PayPal telefoonnummer van de helpdesk Nederland bellen en hulp zoeken bij experts.