Google bellen Nederland

In deze blog leert u hoe u zich op afstand kunt afmelden bij uw Google-account, overal waar u nog bent aangemeld. Hoewel er geen enkele knop is waarmee u zich op meerdere apparaten tegelijkertijd kunt afmelden, kunt u zich snel handmatig afmelden bij meerdere locaties vanaf uw accountinstellingen. Afmelden bij een apparaat duurt maar een paar seconden, dus het zou niet veel tijd moeten kosten om overal bij Google uit te loggen.

Stappen om afmelden bij uw Google-account

Ga naar https://myaccount.google.com/device-activity in een webbrowser. U kunt elke webbrowser, zoals Google Chrome, op uw telefoon, tablet of computer gebruiken om deze website te bekijken. Er verschijnt een lijst met alle apparaten die zijn aangemeld met uw Google-account.

Klik op Meer details onder een apparaat om er meer over te weten te komen. Hier ziet u meer informatie over deze aanmelding, die per apparaattype verschilt. U ziet vaak de datum en tijd van de laatste activiteit, een geschatte locatie en de namen van apps waarmee u zich heeft aangemeld bij een Google-product.

  • Klik op IP-adressen weergeven als u de IP-adressen wilt zien die door het apparaat zijn gebruikt toen het zich aanmeldde.
  • Klik op Zoek apparaat om uw apparaat op een kaart te zien (als het een Android is). Als het een iPhone/iPad of computer is, zie je alleen een uitgebreide lijst met activiteitstijden en -datums op deze pagina.
  • Mogelijk ziet u apparaten waarop u zich lang geleden bij Google heeft aangemeld, maar die u al een tijdje niet meer heeft gebruikt. Raak nog niet in paniek: dit kan gebeuren met Androids, maar ook met Chromebooks en andere computers waarop u Google Back-up en synchronisatie gebruikt. Als u vreemde tijd- en datumstempels ziet, locaties waar u nog nooit bent geweest of apps die u niet gebruikt, klikt u op Dit apparaat niet herkennen en volgt u de instructies op het scherm om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

 

Klik op Afmelden om op afstand uit te loggen. Er verschijnt een bevestigingsscherm waarin u wordt gevraagd of u zeker weet dat u zich wilt afmelden.

Klik op Afmelden om te bevestigen. Hiermee logt u uit bij het apparaat.

  • Op dit punt ziet u mogelijk een ander pop-upvenster waarin u wordt geïnformeerd dat als u apps op dat apparaat hebt geïnstalleerd die toegang kunnen krijgen tot uw Google-account, die apps mogelijk nog steeds uw account kunnen gebruiken. Klik op App-toegang beheren als u de toegang van een app tot uw Google-account wilt intrekken. Als u klaar bent, klikt u op OK om het venster te sluiten.

Meld u af bij andere apparaten. Hoewel het niet mogelijk is om overal tegelijk uit te loggen, kunt u snel op elk ingelogd apparaat klikken en op de knop Afmelden klikken.

  • Als u niet meer informatie over een apparaat hoeft te weten, klikt u op de drie puntjes in de rechterbovenhoek van een apparaat in de lijst en selecteert u Afmelden.

Dat is het. Zo kunt u zich op alle apparaten tegelijk afmelden bij uw Google-accounts. Heeft u hulp nodig bij een ander Google-probleem, dan kunt u de helpdesk van Google bellen Nederland en persoonlijk advies inwinnen bij een expert.