PayPal bellen

Wat is de jaarlijkse foutoplossingskennisgeving van PayPal? Weet en wees er voorzichtig mee!

Jaarlijkse melding van PayPal-bugfixes: PayPal is geweldig! PayPal is een eersteklas online afbetalingsfase, met meer dan 200 miljoen klanten. We gebruiken allemaal PayPal, maar hier is een waarschuwing over de -‘Jaarlijkse foutoplossing PayPal’. PayPal is gevoelig voor hogere risico’s omdat het gerelateerd is aan geld, en het heeft de hoogste prioriteit van cyberfraudeurs,dus, waardoor je machteloos bent tegen phishingaanvallen. De hulp vereist uw bankrekeninggegevens en creditcardgegevens, dus het is duidelijk dat fraudeurs zich vaak op PayPal richten. Een van de nieuwste cyberfraudes is de jaarlijkse e-mail met een foutoplossing van PayPal die PayPal-gebruikers ontvangen.

Wat betekent jaarlijkse kennisgeving van resolutie?

The annual error resolution notice from PayPal is a sort of accommodating data with respect to a charging blunder or unapproved exchange on your PayPal account. Als u een ongeautoriseerde transactie heeft uitgevoerd of gedaan, moet u duidelijk de jaarlijkse kennisgeving van PayPal lezen door naar het gedeelte van de gebruikersovereenkomst te gaan, dat onderhevig is aan ongeautoriseerde transacties en andere fouten.

Wanneer u de eerste verklaring krijgt waarmee het probleem of de fout is opgetreden, dient u PayPal de volgende informatie te verstrekken:

  • Geef uw juiste naam en rekeningnummer op die aan uw PayPal-rekening zijn gekoppeld.
  • Illustreer de fout of de transactie waar u niet helemaal zeker van bent en leg deze zo duidelijk mogelijk uit.
  • Geef het dollarbedrag op van de vermoedelijke fout waardoor u de melding krijgt.

Is mijn jaarlijkse kennisgeving van foutoplossing door PayPal een scam?

Zoals we eerder hebben vermeld, wordt PayPal vaak gecontroleerd door oplichters en dat veroorzaakt veel problemen voor de eindgebruiker. Als je ook op zoek bent naar een relevant antwoord om erachter te komen of de melding die je hebt ontvangen oplichterij is of niet, let dan op de onderstaande punten:

  • De e-mail met de melding zal een logo bevatten dat lijkt op PayPal, maar dat betekent niet dat het van PayPal is
  • Men moet de ID van de afzender controleren, en als deze niet van PayPal.com is, kan het een frauduleuze activiteit zijn
  • Mogelijk wordt u gevraagd om in te loggen op de rekening, maar het probleem is dat u niet naar de PayPal-site wordt geleid als de e-mailmelding een scam is. Dus blijf hetzelfde controleren.

En als u toevallig in de val trapt, kunt u geld verliezen en wordt uw account bevroren. Er zijn veel gebruikers die later blijven vragen hoe ze hun PayPal-account kunnen deblokkeren. Je moet dus voorzichtig zijn terwijl je het doet.

Het is een oplichterij die tegenwoordig veel voorkomt. Cybercriminelen sturen een goed gemaakte e-mail naar gebruikers, die er behoorlijk authentiek uitziet en ook het PayPal-logo in de e-mail heeft ingesloten. Het bericht zegt dat er een probleem is met het PayPal-account van de gebruiker. In de e-mail wordt u gevraagd in te loggen op uw account om het probleem op te lossen. Maar hier is het addertje onder het gras, de zogenaamde ‘log in’-knop is zichtbaar in de e-mail en de gebruiker zal op deze knop moeten klikken om het probleem op te lossen.

U kunt uzelf van deze fraude redden door een scherp waarnemer te zijn. Controleer eerst de afzender en u zult ontdekken dat de e-mail niet van PayPal.com is. De andere tekens die je nodig hebt om de kleine maar verschillende grammaticale fouten in de e-mail te kennen. Nu kunnen we geen grammaticale fouten meer verwachten van payPal.com, en je voelt direct gevaar. Lees bijvoorbeeld de zin die zegt: “we moeten een beperking voor u plaatsen”. De mensen achter deze zwendel hebben het woord ‘geplaatst’ verkeerd geschreven in de tegenwoordige tijd! Controleer de domeinnaam zorgvuldig, en als je denkt dat dit niet degene is die je bent tegengekomen toen je de website eerder bezocht, dan is er zeker iets vreemds aan de site.

Zoals het hoort, realiseren klanten zich dat PayPal op natuurlijke wijze activa uit uw verbonden record zal verwijderen op het moment dat u iets koopt door PayPal te gebruiken. Op welk punt u echter ook probeert een leveringsmarkering af te drukken met behulp van de PayPal-interface, u moet uw Visa vernieuwen om door te gaan. U kunt dit probleem oplossen door de vervaldatum van uw kaart te vernieuwen of door een andere kaart aan uw PayPal-rekening toe te voegen. Deze blunder toont aan dat u geen PayPal-saldo heeft, of dat uw saldo onvoldoende is. U krijgt de PayPal-foutcode – 50023 wanneer u probeert een transportmarkering te berekenen.

Conclusie

Hopelijk kunt u met behulp van deze blog weten wat de jaarlijkse melding van PayPal-bugfixes? Ook als je andere problemen hebt, kun je ons altijd op het PayPal Bellen klantenservice nummer. Wij zijn 24*7 bereikbaar. Al onze professionals zijn buitengewoon capabel en gewiekst om dit soort problemen meteen aan te pakken. Ze hadden veel van deze problemen effectief opgelost en weten dus waarom uw Paypal ongepast handelt.

Bel ons nu!