PayPal bellen

PayPal is een online betalingssysteem van een Amerikaanse multinational. Het is een financieel technologiebedrijf dat actief is in de meeste landen die online geldoverboekingen gebruiken. Het is een elektronisch alternatief voor papieren methoden zoals cheques en postwissels. Het bedrijf verwerkt betalingen en brengt bedrijven kosten in rekening. We gaan het nu hebben over het gebruik van PayPal in India.

PayPal India heeft hun binnenlandse betalingstransacties beëindigd en bedient bedrijven nu alleen voor grensoverschrijdende transacties. Individueel gebruik van PayPal of binnenlandse verkopen zijn gesloten om zich te specialiseren in producten die Indiase bedrijven internationaal kunnen verkopen.

Hoe een PayPal-rekening te openen in India

We gaan het hebben over het openen van een PayPal-rekening in India. Dit is als u zich aanmeldt voor:

 • persoonlijk gebruik om op de site te winkelen
 • als freelancer
 • of als bedrijf
 • uw PayPal-account is gratis te openen.

Hieronder volgt een gedetailleerde uitleg over het openen van een PayPal-rekening:

 • Klik op de PayPal-website op de knop Aanmelden in de rechterbovenhoek
 • Kies tussen het openen van een individuele rekening of een zakelijke rekening, volgens uw behoefte

Selecteer een individuele rekening openen en dan:

 • Klik op Volgende
 • Bevestig uw in India gevestigde mobiele nummer
 • Volg de stappen om uw account te openen

Selecteer om een ​​zakelijke rekening te openen:

 • Klik op Volgende
 • Kies in het vervolgkeuzemenu op welke manier u betalingen wilt accepteren en voer uw jaarlijkse verkoopvolume in. PayPal zal u de beste manier voorstellen om te ontvangen die in overeenstemming is met uw bedrijf.

Klik op Volgende om verder te gaan

 • Voer het e-mailadres in dat u op het account wilt hebben. Controleer de inbox van die e-mail op een e-mail van PayPal om te bevestigen met de verstrekte link.
 • Vervolgens moet u de details van uw bedrijf invoeren, inclusief de PAN-gegevens van uw bedrijf:
 • Ga door met de stappen en voltooi de KYC-vragen om uw account te openen. Controleer nogmaals of uw zakelijke bankrekening hetzelfde PAN-nummer heeft als degene die u gebruikt om uw PayPal-rekening te openen.
 • U moet uw bankpas of creditcard of bankrekening aan uw PayPal-rekening koppelen om:
 • Om uw account te gaan gebruiken om betalingen aan verkopers of leveranciers te doen
 • of om geld te ontvangen van klanten
 • Particulieren kunnen hun debet- of creditcard koppelen door naar Betaalmethoden te gaan en vervolgens Debet- of Creditcard koppelen.

Bedrijven moeten naar Betaalmethoden gaan en vervolgens hun bankrekening koppelen.

Het is cruciaal om het openen van uw PayPal-rekening te voltooien door uw kaart of bankrekening te verifiëren.

Voor particulieren ontvangt u een OTP-bevestiging op het mobiele nummer dat aan uw debet- of kredietkaart is gekoppeld om uw kaart te valideren en te verifiëren.

Voor bankrekeningen, zoals die van een bedrijf, ontvangt u 2 kleine stortingen tussen ₹ 1,01-1,50 op uw bankrekening. Dit kan 4-5 werkdagen duren. Zodra de bedragen zijn gestort, moet u de exacte bedragen invoeren om uw rekening in PayPal te verifiëren.

PayPal India gebruiken om geld te ontvangen

Om geld op uw zakelijke PayPal-rekening te kunnen ontvangen, moet u er eerst voor zorgen dat uw rekening open en geverifieerd is.

Daarna kunt u verschillende PayPal-betalingsoplossingen overwegen die geschikt zijn voor uw bedrijf om geld van internationale klanten te ontvangen.

 • Websitebetalingen
 • PayPal afrekenen
 • Online facturatie
 • PayPal.me-links
 • E-mailbetalingen
 • Als verkoper kunt u ook de functie Betaling aanvragen op PayPal gebruiken om betalingen te ontvangen met behulp van de e-mailadressen van klanten.

PayPal India gebruiken om iemand te betalen

Als u PayPal als particulier in India wilt gebruiken, kunt u geen geld sturen naar vrienden, familie of klanten. De PayPal-portemonneefunctie is niet beschikbaar in India voor persoonlijk gebruik.

Wat u kunt doen, is PayPal gebruiken om aankopen te doen bij de verkopers die Paypal wereldwijd gebruiken via het PayPal-winkelcentrum voor goederen en diensten.

Als u iets wilt kopen bij een PayPal-handelaar of -verkoper, moet u uw Palpal-account koppelen aan uw bankpas of creditcard of aan uw bankrekening. Paypal staat het vullen van een digitale portemonnee in hun systeem in India niet toe.

Je pinpas of creditcard kan worden gekoppeld aan de betaalmethode op je dashboard. Dit kan worden gedaan nadat u zich heeft aangemeld voor PayPal en op de link Debet- of Creditcard hebt geklikt en uw kaartgegevens hebt ingevoerd.

Uw kaartgegevens moeten worden geverifieerd om door te gaan.

Als uw bedrijf is geregistreerd, wordt het mogelijk en gemakkelijker om betalingen te verzenden. Hier zijn twee manieren om via PayPal een betaling naar iemand te sturen.

De knop Verzenden in de PayPal-app kan samen met de naam, het telefoonnummer of het e-mailadres van de persoon worden gebruikt om het bedrag te verzenden

Op de PayPal-website kunt u naar Verzenden en Aanvragen gaan en betalen voor goederen en diensten klokken

Geld kan naar het buitenland worden verzonden via het tabblad Verzenden en aanvragen op het dashboard

Is een bankrekening vereist voor PayPal India?

Een bankrekening is niet vereist om als particulier aankopen te doen op PayPal. Een geldige pinpas of creditcard is vereist.

Als bedrijf is een bankrekening vereist om uw zakelijke Paypal-account te gebruiken.

Met PayPal is een dagelijkse opname van uw PayPal-saldo naar uw bankrekening verplicht, dus het moet aan een bankrekening zijn gekoppeld om te kunnen functioneren.

Is het mogelijk om PayPal India te gebruiken zonder kaart?

Om Paypal zonder kaart te gebruiken, kunt u uw Indiase bankrekening aan uw account koppelen.

Dit kan gedaan worden onder het tabblad Betalingsmethode op uw dashboard.

Bedrijven kunnen betalingen laten doen op hun Paypal-account. Deze worden dagelijks van uw lokale bankrekening afgeschreven. Uw bankrekening kan ook worden gekoppeld om via PayPal betalingen te doen aan klanten en leveranciers in het buitenland.

Het openen en onderhouden van een PayPal-rekening is gratis.

Dat is alles voor vandaag jongens. Voor meer informatie of hulp kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en advies inwinnen bij een deskundige.