Facebook bellen Nederland

Posten als een pagina op Facebook: Een Facebook-pagina is een openbaar profiel dat kan worden gemaakt door bedrijven, organisaties, publieke figuren en andere entiteiten op het Facebook-platform. Pagina’s zijn ontworpen om deze entiteiten te helpen in contact te komen met hun publiek, informatie te delen en met hun volgers in contact te komen.

Een Facebook-pagina bevat meestal basisinformatie zoals de naam, beschrijving en contactgegevens van de entiteit, evenals een profielfoto en omslagfoto. Pagina-eigenaren kunnen hun pagina ook aanpassen met extra functies, zoals een call-to-action-knop, tabbladen voor specifieke inhoud en een reeks tools voor het beheren en analyseren van de betrokkenheid van het publiek.

Pagina’s kunnen worden gebruikt om verschillende inhoud te delen, zoals foto’s, video’s, statusupdates, evenementen en meer. Volgers kunnen interactie hebben met de inhoud door deze leuk te vinden, erop te reageren en te delen, en pagina-eigenaren kunnen ook de advertentietools van Facebook gebruiken om een ​​groter publiek te bereiken.

Deze blog leert je hoe je op Facebook kunt posten als je zakelijke of professionele pagina (in plaats van je eigen profiel).

Stappen om als pagina op Facebook te plaatsen

Ga naar https://www.facebook.com in een webbrowser. Als u nog niet bent aangemeld bij Facebook, typt u uw gebruikersnaam en wachtwoord in de lege velden in de rechterbovenhoek van het scherm en klikt u op Aanmelden.

Selecteer uw pagina. Al uw pagina’s worden weergegeven in de rechterbovenhoek van het scherm onder ‘Uw pagina’s’. Als u veel pagina’s heeft, gebruikt u de pijlen om er doorheen te bladeren totdat u de juiste vindt.

Klik op het vervolgkeuzemenu in het vak “Schrijf iets”.

Selecteer uw pagina. Als je eerder je eigen profielfoto in het vak zag, zou je nu de profielfoto van je pagina moeten zien.

Typ je bericht in het vak “Schrijf iets”.

Klik op Publiceren. Het bericht verschijnt nu in de tijdlijn met de naam van uw pagina als auteur.

  • Selecteer Plannen (in plaats van Publiceren) om uw bericht op een later tijdstip te publiceren.
  • Als u de datum van uw post wilt wijzigen, selecteert u Backdate.
  • Om je bericht op te slaan zonder het met je volgers te delen, kies je Concept opslaan.

Dat is alles voor vandaag. We hopen dat je nu weet hoe het moet posten als een pagina op Facebook. Voor meer van dergelijke informatie of als je hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en hulp zoeken bij onze experts.