PayPal bellen

Weten hoe u uw PayPal-rekening kunt verifiëren, is cruciaal om uw PayPal-rekening volledig te kunnen gebruiken. Of u nu een zakelijke rekening of een persoonlijke rekening gebruikt, u kunt uw rekening eenvoudig verifiëren door uw bank- of kredietrekening te koppelen. Laten we eens kijken naar de redenering waarom u uw PayPal-account kunt verifiëren en de documentatievereisten en -stappen.

Wat betekent het om mijn PayPal account te verifiëren?

Je hebt waarschijnlijk al eerder van de term “verificatie” gehoord, maar wat betekent dit precies? Verificatie is het proces van het presenteren van documenten om de identiteit te bewijzen van een persoon of zakelijke entiteit die een bepaalde dienst gebruikt. De meeste diensten die met geld te maken hebben, zijn wettelijk verplicht om van hun gebruikers te eisen dat ze hun rekeningen verifiëren door documentatie te verstrekken, en PayPal en Venmo vormen daarop geen uitzondering.

In het geval van PayPal wil het bedrijf ervoor zorgen dat u bent wie u zegt dat u bent voordat ze u toestaan ​​om geld te verzenden of te ontvangen via de applicatie. Deze poortwachtfunctie werkt in twee richtingen; het beschermt de app tegen potentiële fraudeurs, en het helpt ook om andere gebruikers veilig te houden, omdat ze een manier hebben om te weten welke gebruikers ze kunnen vertrouwen.

Het ontvangen van een “geverifieerde” status op PayPal is niet anders dan het ontvangen van een goedkeuringsstempel. Het verwijdert basisbeperkingen voor uw account en stelt u in staat om zoveel geld te verzenden en te ontvangen als u nodig heeft via PayPal. Wat nog belangrijker is, het laat andere PayPal-gebruikers weten dat uw informatie waarheidsgetrouw en nauwkeurig is.

Is het verificatieproces op PayPal verplicht?

Dat gezegd hebbende, heeft PayPal het verificatieproces verplicht gesteld voor al zijn gebruikers. Dat wil zeggen, ze hebben tijdelijke beperkingen gesteld aan niet-geverifieerde accounts. Deze beperkingen omvatten onder meer het beperken van het bedrag en het aantal transacties dat met de rekening wordt verzonden en ontvangen. Een voorbeeld: het hebben van een niet-geverifieerde rekening beperkt het bedrag dat u per maand kunt opnemen tot slechts USD 500. Deze beperkingen zijn echter alleen van toepassing wanneer de rekening is geverifieerd, waarna de beperkingen worden opgeheven. De service is beperkt totdat het account is geverifieerd. Een geverifieerde gebruiker heeft bijvoorbeeld geen beperkingen meer met betrekking tot het bedrag dat hij via de service kan ontvangen of verzenden.

Waarom vereist PayPal dat gebruikers hun rekeningen verifiëren?

PayPal heeft wereldwijd miljoenen gebruikers. Met dit in gedachten kunnen ze niet weten welke gebruikers de waarheid over zichzelf vertellen en welke niet. Dit gezegd hebbende, moeten ze een manier vinden om gebruikers te screenen en informatie over gebruikers te verzamelen om ze van elkaar te onderscheiden. Dit is waar het verificatieproces binnenkomt.

Wat zijn de voordelen van accountverificatie?

Op dit moment vraagt ​​u zich misschien af ​​wat het voordeel is van het verifiëren van uw account voor uzelf. Het belangrijkste voordeel is dat het opname- en bestedingslimieten op uw account verwijdert. Het verifiëren van een account lijkt veel op het verkrijgen van een vertrouwenszegel van PayPal. U kunt vanaf dat moment al zoveel geld verzenden en ontvangen als u wilt op PayPal.

Een ander voordeel van het verifiëren van een PayPal-rekening heeft betrekking op veiligheid en vertrouwen. Door stappen te ondernemen om uw account te verifiëren, geeft u andere PayPal-gebruikers een reden om u te vertrouwen en transacties met u uit te voeren. Op dezelfde manier zou u alleen transacties willen uitvoeren met mensen die geverifieerde gebruikers zijn.

Hoe u uw PayPal-account kunt verifiëren om beperkingen op te heffen

Er zijn twee manieren waarop u uw account kunt verifiëren. De eerste en minder populaire optie is om PayPal-tegoed aan te vragen, waarvoor u verificatiedocumenten en uw bankgegevens moet indienen. Ondertussen is de andere manier om uw bankrekening, bankpas of creditcard aan uw PayPal-rekening te koppelen. Als u dit proces een beetje te ingewikkeld vindt, wilt u misschien een alternatieve betalingsapp zoals Venmo proberen. Dit zijn in ieder geval de stappen om uw PayPal-rekening te verifiëren:

De eenvoudigste manier om uw account te verifiëren, is door uw bankrekening aan PayPal te koppelen. Door uw bankrekening te koppelen, geeft u PayPal de kans om uw identiteit te controleren op basis van de naam op uw kaart. Het geeft u ook toegang tot geld op uw bankrekening via PayPal.

Houd er rekening mee dat u wordt beschouwd als een “geverifieerde” PayPal-gebruiker zodra u uw account heeft gekoppeld. U heeft geen limiet meer op wat u van uw bankrekening kunt opnemen, dus we raden u aan verstandig te besteden. In ieder geval zou het verifiëren van uw account een eenvoudig proces moeten zijn met de volgende stappen:

  1. Open de PayPal-app op je telefoon of desktopcomputer en log in op je PayPal-account.
  2. Klik op het tabblad “Samenvatting” in de hoek van het scherm.
  3. Zorg ervoor dat u uw e-mailadres en wachtwoord bevestigt voordat u doorgaat met het koppelen van uw account.
  4. Nadat u deze beveiligingsmaatregelen hebt doorlopen, gaat u terug naar de pagina “Samenvatting” en selecteert u de optie “Koppel uw bank”.
  5. Log in op uw bankrekening via uw banksoftware en de twee diensten worden automatisch aan elkaar gekoppeld. Houd er rekening mee dat het koppelingsproces ten minste enkele minuten kan duren.
  6. Het systeem zal uw bank vragen om u een beveiligingscode te sturen, die u in PayPal moet invoeren. Voer de verificatiecode in het daarvoor bestemde gebied in en u bent klaar om te gaan.

Zo kunt u uw PayPal-account verifiëren en beperkingen van uw account verwijderen. We hopen dat u de procedure begrijpt. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van PayPal bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.