PayPal bellen Nederland

In dit bericht zullen we het hebben over de methode om een ​​PayPal-aanbieding krijgt. PayPal is ‘s werelds toonaangevende platform voor online betalingen waarmee u geweldige aanbiedingen kunt krijgen, wat ook een gemakkelijke manier is om online geld naar uw vrienden en familie te verzenden en te ontvangen. PayPal-deals worden echter aangeboden door de meeste Top Online-winkels en instore-winkels, waar u de beste productaanbiedingen krijgt. Het platform ondersteunt ook geen kortingscodes of coupons. Maar u kunt klantkortingen krijgen door een winkelwagentje van derden te gebruiken. Die een kortingsfunctie ondersteunt en werkt met PayPal.

PayPal-tegoeddeal

Met PayPal-deals kunnen gebruikers ook een script gebruiken om de korting op het bedrag toe te passen en dat kortingsbedrag vervolgens door te geven aan PayPal als het in rekening te brengen bedrag. Het voorbeeldscript dat volgt, past echter een korting toe op alle prijzen. Nadat je het hebt ingesteld, kun je kortingen in- of uitschakelen door één regel code te wijzigen. Het platform stelt u ook in staat om te gebruiken op kleine sites waar een enkele pagina alle te koop staande artikelen weergeeft. Als een site producten op verschillende pagina’s weergeeft, moet u cookies gebruiken om de korting op die pagina’s te onthouden.

Hoe vind ik mijn PayPal-deals?

Soms weten PayPal-gebruikers niet hoeveel geluk ze kunnen hebben met deals met de verschillende retailers, maar online en in de winkel met PayPal. U krijgt deze geweldige aanbiedingen echter wanneer u uw PayPal-account gebruikt om te winkelen of te betalen met deze winkel. U moet een PayPal-account hebben en transacties uitvoeren met uw account voordat u enkele verbluffende deals kunt krijgen. Hier zijn een paar stappen over hoe u deals voor uw account kunt vinden;

Start een webbrowser op uw mobiele telefoon of computer.

Ga naar www.paypal.com/us/webapps/mpp/offersDeze pagina geeft gebruikers geweldige PayPal-deals, uitstekende aanbiedingen.

Ook aanbiedingen die binnenkort aflopen, waar u allemaal geweldige deals van kunt krijgen.

Hoe gebruik ik PayPal-aanbiedingen?

Wanneer u een PayPal-aanbieding krijgt, krijgt u geweldige deals van winkels die PayPal-betaling online of in de winkel accepteren. Het enige dat u als gebruiker op PayPal hoeft te doen, hoeft u echter alleen maar op Aanbieding opslaan te klikken. Om de aanbieding op te slaan in de portemonnee in uw PayPal-account. Het wordt ook automatisch toegepast op uw volgende aankoop en u kunt deze instelling wijzigen in uw portemonnee. Ga naar de Online Store en reken af ​​met je PayPal en de aanbieding wordt ingewisseld.

PayPal is een platform dat retourzending mogelijk maakt wanneer u niet tevreden bent met uw bestelling en zij zullen de kosten van het terugzenden terugbetalen. Met het platform kunnen gebruikers echter de beste en beste deals krijgen van elke online en in-store retailer. PayPal-aanbieding krijgt

Dat is alles voor vandaag jongens. Als u meer hulp nodig heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en de hulp van een deskundige inroepen.