PayPal bellen Nederland

Nu uw PayPal-account is ingesteld, laten we u zien hoe u PayPal kunt gaan gebruiken. Onze eerste les voor u is hoe u geld van uw bankrekening naar uw PayPal-rekening kunt overboeken. Hiermee kunt u betalen voor dingen op populaire e-commercewebsites en rechtstreeks vanuit uw account geld naar andere PayPal-gebruikers sturen, zonder dat u uw creditcard- of bankrekeninggegevens hoeft te gebruiken! Lees verder om de procedure te kennen om geld overmaken naar PayPal.

Geld overmaken naar PayPal:

  1. Ga naar www.paypal.com en klik op Inloggen.
  2. Geef uw PayPal-e-mailadres en wachtwoord op en klik nogmaals op Aanmelden.
  3. Scroll naar beneden naar uw “PayPal-saldo” en klik op Geld toevoegen.
  4. Selecteer het geldbedrag dat u wilt overboeken en de rekening waarvan u het wilt overboeken en klik op Toevoegen.
  5. Bevestig uw transactie door nogmaals op Toevoegen te klikken.

Het is een vrij eenvoudig en duidelijk proces, maar we hebben hieronder een volledige uitleg opgenomen, zodat u kunt zien hoe het eruit ziet in actie.

Gedetailleerde instructies voor het overboeken van geld van uw bankrekening naar PayPal

  1. Verzoek om in te loggen bij PayPal.

Ga naar www.paypal.com in uw webbrowser en klik op Inloggen in de rechterbovenhoek.

  1. Voer uw e-mailadres en PayPal-wachtwoord in en meld u aan bij PayPal.

Klik in het vak met het label “E-mail” en typ het e-mailadres dat u hebt gebruikt om u aan te melden voor PayPal. Klik vervolgens in het vak met het label “Wachtwoord” en typ het wachtwoord waarmee u uw PayPal-account wilt beschermen. Sluit af door op Inloggen te klikken.

  1. Dien een verzoek in om geld vanaf uw bankrekening aan uw PayPal-saldo toe te voegen.

Zodra u op uw hoofdpagina voor PayPal bent, scrolt u omlaag naar het gebied met het label “PayPal-saldo” en klikt u op Geld toevoegen.

  1. Selecteer de rekening waarvan u het geld wilt overboeken, voer het bedrag in dat moet worden overgemaakt en bevestig de transactie.

Er verschijnt een venster waarin u kunt selecteren van welke rekening u geld wilt overboeken en hoeveel geld u wilt overboeken.

Hieronder, waar staat “Geld van uw bankrekening toevoegen”, wordt de rekening weergegeven waarvan het geld wordt overgemaakt. U kunt daar klikken om een ​​ander account te selecteren, als u er meer dan één heeft gekoppeld aan PayPal.

Klik daarna in het vak met het label “Bedrag” en typ het bedrag in dat u op uw PayPal-rekening wilt storten. Klik vervolgens op Toevoegen. Klik nogmaals op Toevoegen op de beoordelingspagina die verschijnt, en je bent klaar!

Houd er rekening mee dat het geld mogelijk enkele dagen niet op uw rekening verschijnt, omdat het even duurt voordat uw bank de transactie heeft verwerkt. Hoe dan ook, u weet nu hoe u geld van uw bankrekening naar uw PayPal-rekening kunt overboeken! Als u echter nog steeds problemen ondervindt bij het overboeken van geld van uw bank naar uw PayPal-rekening, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.