Informatie toevoegen aan Google Maps

Ben je het beu dat posts op sociale media waarvan je dacht dat ze privé waren, op de pagina met zoekresultaten van Google terechtkwamen? Vind je het nodig om je gegevens privé te houden? sociale media uit de zoekresultaten van Google. Gelukkig kunt u via Google een verzoek indienen om een ​​pagina of website uit de zoekresultaten van Google te laten verwijderen en kunt u deze zelf verwijderen.

Stappen:Sociale media uit de zoekresultaten van Google

Haal de URL op van de pagina of website waarvan u de verwijdering wilt aanvragen. De URL is meestal te vinden in de adresbalk (ook wel locatiebalk of URL-balk genoemd) van een browser.

Ga naar de pagina voor het verwijderen van inhoud van Google: https://www.google.com/webmasters/tools/removals

Log in op uw Google-account. Als u er geen heeft, moet u een nieuwe maken om toegang te krijgen tot de pagina voor het verwijderen van inhoud.

Klik op de knop Een nieuw verwijderingsverzoek maken en plak de link.

Op de volgende pagina die wordt geladen, kunt u inhoud in de cache verwijderen die is gekoppeld aan de pagina/website die u wilt verwijderen. Om ervoor te zorgen dat Google dit toestaat, moet u een stukje informatie opgeven dat wordt weergegeven in de gecachte versie, maar niet in de live versie.

Nadat u de informatie hebt ingediend, ziet u de statuspagina opnieuw laden met details over uw verzoek en de datum. Bij deze stap kunt u de procedure ook annuleren.

Het is absoluut noodzakelijk dat u weet dat alle verzoeken om inhoud te verwijderen niet succesvol zijn. Als uw verzoek niet door Google wordt verwerkt, hoeft u zich geen zorgen te maken. Er is altijd een volgende keer!

Wacht. Zelfs als uw verzoek wordt goedgekeurd, is er geen vaste tijd waarop Google de inhoud zal verwijderen. Het kan een paar dagen duren, of zelfs een paar weken. Sociale media uit de zoekresultaten van Google.

En je bent klaar. We hopen dat deze blog nuttig voor je is. Voor meer informatie of als u hulp nodig heeft, kunt u de helpdesk van Google bellen Nederland en advies inwinnen bij een expert.