Het is niet waar. Ze doen het niet. Het geld op de ‘rekening’ is illegaal gemaakt, dus totdat de persoon 18 is, kunnen ze legaal een PayPal-rekening openen en het geld van hun andere beperkte rekening naar de rekening overboeken. Lees verder om te weten hoe u kunt PayPal-geld verzenden.

Kunnen minderjarigen geld via PayPal naar de bank sturen?

Studenten kunnen nu een PayPal-subaccount hebben waarmee ze geld kunnen overboeken naar hun PayPal-accounts en deze kunnen controleren. De subrekening is een eenmalige of terugkerende rekening waar ouders indien nodig geld naar kunnen overmaken, waarbij kinderen alleen kunnen uitgeven wat er op staat.

Kan een 14-jarige PayPal gebruiken?

Het is onmogelijk om je eigen PayPal te maken op 14 nr. U moet minimaal 18 jaar oud zijn om PayPal te gebruiken. Als je iets voor jezelf wilt kopen op de rekening van je ouders, vraag dan of ze je het geld willen geven.

Kan een minderjarige geld van PayPal op zijn bankrekening accepteren/verzenden?

U kunt uw geld niet terugkrijgen omdat minderjarigen geen juridische contracten kunnen aangaan. Als u 18 jaar oud bent, kunt u een andere rekening openen, maar u moet contact opnemen met de klantenservice om het geld over te maken.

Kan onder de 18 PayPal-geld gebruiken?

Personen die een Amerikaans bedrijf willen openen, moeten ingezetenen zijn van de Verenigde Staten of een van hun territoria en ten minste 18 jaar oud zijn, of de meerderheid van hun woonstaat. U kunt de PayPal-diensten gebruiken door een PayPal-rekening te openen.

Hoe kan een minderjarige PayPal-geld gebruiken?

Vanaf 2016 zijn Student Accounts niet meer beschikbaar. PayPal vereist dat u ten minste 18 jaar oud bent om een ​​PayPal-account aan te maken, volgens de gebruikersovereenkomst en de staatswet. Dit betekent dat je geen account voor een minderjarige kunt aanmaken.

Kunnen onder de 16 jaar een PayPal-rekening hebben?

Individuen moeten ten minste 18 jaar oud zijn en volledig wettelijk bevoegd zijn om zich aan te melden voor een PayPal-rekening en de PayPal-services te gebruiken om een ​​PayPal-rekening te openen.

Wat gebeurt er als u een PayPal-rekening heeft onder de 18 jaar?

Als u het account maakt voordat u 18 wordt, wordt u voor het leven verbannen. Ze kunnen ook iedereen die op hetzelfde adres als u woont, verbieden, zoals uw ouders. Kijken naar de activiteiten van uw kind is een goed idee.

Kunnen 17-jarigen een PayPal-rekening hebben?

Met PayPal kunt u ook uw link downloaden. Je kunt mij vinden in de accountinstellingen onder mijn profiel. Wat zijn de kosten om het gratis in te stellen? ik geloof van wel!! U hoeft geen vergoeding te betalen om een ​​PayPal-rekening te openen of een PayPal-rekening aan te maken. Ik link.

Kun je naar de gevangenis gaan voor PayPal onder de 18 jaar?

Er is geen gevangenisstraf of boete voor het overtreden van de servicevoorwaarden van PayPal. Zodra PayPal vaststelt dat u hun servicevoorwaarden niet volgt (meestal na een paar grote transacties), wordt uw account vergrendeld.Dat zijn allemaal jongens. Als u meer informatie nodig heeft over het van PayPal-geld verzenden, ,kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en deskundig advies vragen.