Garmin bellen

Garmin horloge resetten | Als dit gebeurt wanneer u uw Garmin-horloge naar de oorspronkelijke instellingen moet resetten, maar u de procedure niet kent, kunt u dit als volgt doen in slechts een paar eenvoudige stappen.

Als u met uw Garmin-horloge op het stoppunt bent aangekomen, moet u het waarschijnlijk opnieuw instellen, vooral in de veronderstelling dat u het aan een metgezel geeft of verkoopt. Gelukkig is die interactie gemakkelijk te doen, en deze gids geeft een overzicht van de drie stappen die je moet nemen als je het horloge wilt resetten naar de standaardinstellingen.

De korte versie

  • Zet het horloge uit
  • Houd Back/Lap ingedrukt en schakel de stroom in
  • Selecteer Ja om de standaardinstellingen te resetten

Stap 1: Schakel het horloge uit

Als je eenmaal hebt besloten het horloge te resetten, moet het eerst worden uitgeschakeld. Voordat u dit doet, moet u ervoor zorgen dat al uw gegevens zijn gesynchroniseerd met uw telefoon via de Garmin Connect app als u deze wilt opslaan.

Stap 2: Houd Back/Lap ingedrukt en schakel de stroom in

Met het stroomloze horloge houdt u de Back/Lap-knop een paar seconden ingedrukt en tikt u vervolgens op de Power-knop terwijl u de Back/Lap-knop ingedrukt houdt.

Stap 3: Selecteer Ja om de standaardinstellingen te resetten

Op het moment dat het horloge start, wordt er aangegeven of u het naar de standaardinstellingen moet resetten. Selecteer ‘Ja’ en na een cyclus van ongeveer 10 minuten voor zover we kunnen nagaan, wordt je horloge volledig gereset en kun je het zonder enige voorbereiding opnieuw opstarten.

Hoe start ik het horloge weer op?

Om het horloge opnieuw op te starten, moet u nogmaals op de aan/uit-knop drukken en de stappen volgen die op het scherm worden weergegeven.

Worden mijn gegevens opgeslagen in de Garmin app?

Als u uw gegevens al hebt gesynchroniseerd in de Garmin Connect app, dan is het daar veilig wanneer u uw horloge wist tijdens het resetproces.

Dat is alles voor vandaag jongens. We hopen dat je nu het proces begrijpt om een ​​Garmin horloge te resetten. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van Garmin bellen Nederland en directe hulp zoeken bij onze technische experts.