PayPal Nederland bellen

PayPal-betaling doen met creditcard – PayPal biedt aan om nu opties te betalen of later te betalen via PayPal-tegoed. Wat u nu ook online koopt, het maakt niet uit of u boodschappen doet, een nieuwe gadget koopt of nieuwe kleding/schoenen koopt. Die pay pal-opties worden aan u beschikbaar gesteld.

PayPal-betaling doen met creditcard

PayPal-tegoed is ook een online platform hetzelfde met PayPal en dit platform wordt over de hele wereld geaccepteerd, inclusief eBay en enkele andere online winkels. Als u het type bent dat online betalingen/transacties doet of u koopt online spullen en de online winkel die u normaal gebruikt, accepteert paypal, dan en alleen dan kunt u de tegoedrekening gebruiken, maar als dat niet het geval is, kunt u deze niet gebruiken.

PayPal staat algemeen bekend als de veilige manier om aankopen te betalen of liever een universele manier om een ​​online betaling te doen. Zoals de naam al aangeeft, heeft krediet te maken met kopen nu en betalen later, maar volgens pay pal is pay pal krediet een kredietlijn die wordt uitgegeven door gesynchroniseerde banken die u de mogelijkheid geeft, of u in staat stelt om uw aankoop nu te betalen, of betaal naarmate de tijd verstrijkt. Deze kredietlijn is heel eenvoudig te gebruiken en toe te passen.

Naast het hebben van een Pay Pal-account, moet u ook een Pay Pal-creditaccount hebben. Als je er geen hebt, kun je er een aanvragen terwijl je een online transactie doet of op een ander moment met behulp van hun online goedkeuringsproces. Het lijkt meer op het aanmelden voor een PayPal-tegoedrekening na het openen van de normale PayPal-rekening. Er zijn enkele stappen die u kunt volgen om een ​​PayPal-tegoedaccount aan te vragen tijdens een aankoop of anderszins

 PayPal-creditcardtoepassing

Terwijl u een online aankoop doet bij Walmart, eBay of een andere online winkel die PayPal accepteert, selecteert u PayPal om af te rekenen als uw betalingsoptie

Nu na het aanmaken van het account (pay pal-account), wordt een optie gegeven om pay pal-tegoed te gebruiken.

Selecteer de optie, volg vervolgens de stapsgewijze instructies en geef u ook de geboortedatum en uw burgerservicenummer, na het geven van deze gegevens ontvangt u binnen enkele seconden een goedkeuring

Ten tweede zal het Pay Pal-venster verschijnen, selecteer Pay Pal-tegoed en selecteer vervolgens Doorgaan. Als al deze stappen zijn genomen, kunt u uw bestelling nog een keer bekijken als alles goed is en kunt u uw bestelling indienen. U kunt inloggen op uw PayPal-account om zowel de geschiedenis van uw PayPal-tegoed als de status van uw bestelling te bekijken.

U kunt betalingen doen naar uw PayPal-tegoedrekening met behulp van uw PayPal-rekeningsaldo of uw bankrekening. U kunt ook gebruik maken van de telefonische betaling via pay pal of uw betaling per post opsturen.

OF

  1. Ga naar de Portemonnee.
  2. Klik op PayPal-tegoed.
  3. Selecteer Een betaling uitvoeren.
  4. Kies onder “Incasso instellen” een van de beschikbare opties of kies een ander bedrag.
  5. Bevestig uw favoriete betalingsmethode voor uw betaling. U kunt een herhaalbetaling doen als automatische incasso vanaf uw bankrekening.
  6. Bevestig uw betalingsgegevens.

Zo kunt u een PayPal-betaling doen met een creditcard. We hopen dat u deze informatie nuttig vond. Voor meer informatie of hulp kunt u de helpdesk van PayPal Nederland bellen en hulp zoeken bij experts.