PayPal bellen Nederland

In dit bericht zullen we het hebben over PayPal Loan Business. Hoe kom ik in aanmerking voor een PayPal-leningbedrijf of zijn zakelijke PayPal-leningen misschien goed voor het verkrijgen van leningen? Desalniettemin zijn er tal van financiële en verzekeringsdiensten die u al dan niet hebt gehad. Waarin ze u verschillende soorten hypotheken en zakelijke leningen aanbieden met een aantal verschillende rentetarieven. Trouwens, hier stel je de nieuwe zakelijke PayPal-lening voor. Waarin ze hulp en voordeel hebben, verwerven miljoenen kleine bedrijven leningen variërend van $ 5000 tot $ 500.000. Om hun kleine bedrijf te stimuleren en te laten groeien. Bovendien staat de zakelijke lening van PayPal vooral bekend als introductie van kleine bedrijven. Voor gebruikers om de mogelijkheid en fondsen te hebben om te concurreren met andere gerelateerde zakelijke voorwaarden. Merk op dat er nog meer reden is waarom het de PayPa-lening voor kleine bedrijven wordt genoemd.

PayPal-leningbedrijf

Verder zijn hier de verschillende soorten Pay Pal Business-leningen, waaronder de Pay Pal Business Loan en het PayPal-werkkapitaal. Daarom bieden de PayPal-leningen u een werkkapitaallening van $ 5000 tot $ 500.000, wat het beste is voor bedrijven die 9 maanden in zijn of haar bedrijf hebben doorgebracht. Meer ook, het PayPal-werkkapitaal biedt leningen van $ 1000 tot $ 300.000. Als advies is het raadzaam voor een bestaande PayPal-klant die meer dan 90 dagen heeft gemaakt en in de afgelopen 1 jaar ook meer dan 15.000 transacties met PayPal heeft gedaan.

Hoe komt mijn bedrijf in aanmerking voor zakelijke PayPal-leningbedrijf?

Integendeel, wetende dat de paypa-lening voor kleine bedrijven niet voor alle gebruikers in aanmerking komt. Wat betekent dat er beperkte criteria zijn die u in andere moet hebben om in aanmerking te komen voor de PayPal-leningen. Hier in dit artikel staan ​​een aantal criteria die je moet hebben of je zakelijke rekening moet hebben om een ​​lening aan te vragen.

Zakelijke PayPal-rekening: u hebt een zakelijke rekening nodig om uw lening op te vragen en te financieren.

Tijd in bedrijf: dit is ook de hoeveelheid tijd, dag en maand dat u in uw bedrijf bent gebleven. De werkelijke gegevens van uw activiteit op uw zakelijke account moeten 9 maanden zijn.

Jaaromzet: dit is de totale jaaromzet die wordt gegenereerd uit uw zakelijke rekening. Dat moet meer dan $ 42.000 of meer aangeven.

Industrie: dit is een van de belangrijkste vereisten die opvallen tussen de volgende. Waarin je op zijn minst meer dan 550 verschillende industrieën moet hebben die in andere sectoren hebben gediend om leningen te verkrijgen.

Nu weet u echter zeker dat u de belangrijke vereiste en ook het eerste wat nodig was, zou hebben geweten. Om in aanmerking te komen voor de zakelijke PayPal-leningbedrijf.

Eenvoudige en gemakkelijke stappen om leningen aan te vragen

Integendeel, zoals eerder gezegd, kunt u eerst verder met het aanvragen van de zakelijke PayPal-lening. U moet de kwalificatie van het platform controleren door naar www.paypal.com/us/webapps/mpp/paypal-business-loan te gaan en de geschiktheid in de rechterbovenhoek van de site te selecteren. PayPal-leningbedrijf

Vervolgens kunt u nu op Doorgaan met PayPal-account klikken en inloggen op uw zakelijke account.

Pas nu uw lening aan door het bedrag van de lening en de voorwaarden te selecteren.

Als u een document nodig heeft, krijgt u hiervan bericht en kunt u aan de slag met uw geld.

Hierboven staan ​​de vereisten en stappen die nodig zijn om de zakelijke Pay Pal-lening te krijgen. En weet ook dat je geen fouten mag maken bij het invullen van de online vragenlijst. Wacht na de aanvraag op de goedkeuring. En u ontvangt een contractdocument om te ondertekenen als u akkoord gaat.

Hopelijk! Nu kon je met succes een zakelijke PayPal-lening krijgen. Als u echter nog steeds hulp nodig heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en hulp zoeken bij experts.