PayPal telefoonnummer

  1. Je moet contact opnemen met de klantenservice van PayPal.
  2. U kunt dit telefonisch of per e-mail doen.
  3. Zorg ervoor dat u uw naam, e-mailadres en rekeningnummer aan de medewerker van de klantenservice verstrekt.

Hoe verwijder ik mijn PayPal-account definitief?

Om uw PayPal-account permanent te verwijderen:

Log in op uw PayPal-account.

Klik op het pictogram Instellingen boven aan de pagina.

Klik op de link Account sluiten onder Accountoverzicht.

Volg de instructies om uw account te sluiten.

Hoe dwing ik een PayPal-rekening te sluiten?

Om een ​​PayPal-account te sluiten, moet je naar de PayPal-website gaan en inloggen. Als je eenmaal bent ingelogd, klik je op de link ‘Profiel’ bovenaan de pagina en vervolgens op de link ‘Account sluiten’. U wordt gevraagd om enkele redenen op te geven waarom u uw account sluit, en u krijgt ook de mogelijkheid om openstaande transacties te annuleren. Klik daarna op de knop “Account sluiten” en uw account wordt gesloten.

Waarom kan ik mijn PayPal-account niet verwijderen?

U kunt uw PayPal-account verwijderen, maar hiervoor moet u de klantenservice van PayPal bellen. Uw account wordt gesloten en al uw geld wordt overgemaakt naar uw bankrekening.

Kan ik mijn PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen?

Ja, u kunt uw PayPal-account verwijderen en opnieuw beginnen. Als u echter geld op uw account heeft staan, moet u dit opnemen voordat u uw account verwijdert.

Kan ik 2 PayPal-rekeningen hebben?

Ja, u kunt meerdere PayPal-rekeningen hebben. Elk account moet echter een uniek e-mailadres en wachtwoord hebben.

Verwijdert PayPal inactieve accounts?

Ja, PayPal verwijdert inactieve accounts na een bepaalde periode van inactiviteit. Dit wordt gedaan om ruimte en bronnen vrij te maken voor actieve gebruikers. Als u een inactieve account heeft en deze opnieuw wilt activeren, kunt u dit doen door contact op te nemen met de PayPal-klantenservice.

Kun je een PayPal-rekening opnieuw openen met hetzelfde e-mailadres?

Ja, u kunt een PayPal-rekening opnieuw openen met hetzelfde e-mailadres. Wanneer u een nieuw account aanmaakt, zal PayPal u vragen om uw e-mailadres te bevestigen. Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze opnieuw instellen door op de knop “Wachtwoord vergeten?” link op de inlogpagina.

Kan ik 2 PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres?

Ja, u kunt twee PayPal-accounts hebben met hetzelfde e-mailadres. U kunt echter slechts één actieve PayPal-rekening tegelijk hebben.

Hoe open ik een nieuwe PayPal-rekening?

Om een ​​nieuwe PayPal-rekening te openen, gaat u naar de PayPal-website en klikt u op de link “Aanmelden”. Voer uw persoonlijke gegevens in en maak een wachtwoord aan. U moet ook uw bankrekeninggegevens of een creditcardnummer opgeven.

Kunt u uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen?

Ja, u kunt uw PayPal-gebruikersnaam wijzigen. Log hiervoor in op uw PayPal-account en ga naar de profielpagina. Klik onder het kopje Persoonlijke gegevens op de link Bewerken naast Gebruikersnaam. Voer de nieuwe gebruikersnaam in en klik op de knop Opslaan.

Kan ik met dezelfde kaart nog een PayPal-rekening maken?

Ja, u kunt met dezelfde kaart nog een PayPal-rekening aanmaken. Als er echter problemen zijn met de eerste rekening, kan PayPal de tweede rekening beperken of sluiten.

Kan ik meerdere PayPal-rekeningen met hetzelfde telefoonnummer hebben?

Ja, u kunt meerdere PayPal-rekeningen hebben met hetzelfde telefoonnummer. Om een ​​nieuw account aan te maken, gaat u naar www.paypal.com en klikt u op “Aanmelden”. U wordt gevraagd om uw persoonlijke gegevens in te voeren, inclusief uw telefoonnummer. Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u een bankrekening of betaalpas aan uw profiel toevoegen.

Dat was het voor vandaag jongens. Als u nog andere twijfels heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en advies vragen aan een deskundige.