PayPal bellen

Nederland PayPal-rekening te openen: PayPal is een hulpmiddel dat helpt bij het beschermen van uw gegevens, aangezien de solide uitwisselingen het verzenden en ontvangen van contant geld mogelijk maken. Veel handelaars en klanten gebruiken Paypal graag omdat u contant geld kunt sturen zonder uw elektronische gegevens te onthullen aan de persoon naar wie u het geld stuurt. Paypal wordt ook vaak gebruikt op eBay. Om een ​​Paypal-account te openen, zijn er zeker voorschotten die u echt wilt nemen.

Stap 1

Verzamel uw gegevens, zoals uw adres, rijbewijs en bankrekeninggegevens.

Stap 2

Ga naar paypal.com om u aan te melden voor een account. Zodra u op de Paypal-website bent, moet u op de link bovenaan de pagina klikken met de tekst ‘Aanmelden’. Zodra u op deze link klikt, wordt u doorverwezen naar een andere pagina waar u de keuze heeft uit drie verschillende soorten Paypal-accounts. Als u een consument bent die alleen online wil kopen, hoeft u zich alleen maar aan te melden voor een persoonlijk account. Als u online wilt kopen en verkopen, moet u het premier-account selecteren. Als u uw eigen online bedrijf heeft, moet u een zakelijk account selecteren.

Stap 3

Kies je land. Nadat u hebt besloten voor welk type Paypal-account u zich wilt aanmelden, wordt u doorgestuurd naar een andere pagina. Hier wordt u gevraagd het land te selecteren waarin u woont, zoals Nederland. U moet dan al uw persoonlijke gegevens in de computer invoeren, zoals uw naam, huisadres, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeninggegevens. U wordt ook gevraagd om een ​​wachtwoord te selecteren dat nodig is om u aan te melden bij uw account. U wordt gevraagd om de gebruikersovereenkomst te lezen, dus zorg ervoor dat u op het vakje klikt waarin staat dat u deze hebt gelezen. Nadat u deze informatie in het systeem heeft ingevoerd, moet u onderaan het scherm op “Aanmelden” klikken.

Stap 4

Bevestig je e-mailadres. Nadat u het aanmeldingsproces heeft voltooid, wordt u gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen. Log in op uw e-mailaccount en open de e-mail van Paypal waarin staat dat u uw account moet bevestigen. U ziet een activeringslink bij het openen van deze e-mail. Klik erop. U wordt dan direct naar een scherm geleid waar u het eerder gekozen wachtwoord moet invoeren. Klik vervolgens op ‘Doorgaan’. Noteer uw inloggegevens.

Stap 5

Activeer je telefoonnummer. Nadat u uw e-mailadres hebt bevestigd, ziet u een knop op het scherm die zegt dat u uw telefoon moet activeren. Klik op deze link en vul je telefoonnummer in. Je ziet een pincode op het scherm, schrijf die dus goed op. Zoek naar de knop “Bel me nu” en klik erop.. Een geautomatiseerd systeem belt u meteen. Pak de telefoon en voer de pincode in die je zojuist hebt opgeschreven.

Stap 6

Nadat je je e-mailadres hebt bevestigd en je telefoonnummer hebt geactiveerd, is de volgende stap het activeren van je bankrekening zodat je je Paypal-account kunt gaan gebruiken. Paypal zal de komende dagen twee kleine stortingen op uw achterrekening doen, die doorgaans minder dan 10 cent bedragen. Ga de komende dagen door met het controleren van uw achterrekening op deze stortingen. Zodra u uw stortingen heeft ontvangen, schrijft u de bedragen op een stuk papier. De volgende stap is om in te loggen op uw Paypal-account met uw inloggegevens en op de knop bovenaan het scherm te klikken met de tekst ‘Bankrekeningen’. U wordt dan doorgestuurd naar een ander scherm waar u wordt gevraagd om de bedragen in te voeren van de stortingen die onlangs op uw account zijn gedaan en op doorgaan te klikken. Nadat je dit hebt gedaan, is je account geactiveerd en klaar voor gebruik.

Ik hoop dat je nu met succes een Nederland PayPal-rekening te openen. Als u meer wilt weten over een van de Paypal-services, kunt u ook Paypal Bellen klantenservice van Nederland. We hebben een team van professionals die toegewijd werken om Paypal-gebruikers te helpen. Bel ons nu!