Facebook bellen Hay Day

Vrienden toevoegen op Hay Day: Hay Day is een populair landbouwsimulatiespel dat zowel op Facebook als op mobiele apparaten kan worden gespeeld. De game is ontwikkeld en uitgegeven door Supercell, een Fins bedrijf voor de ontwikkeling van mobiele games, en werd uitgebracht in 2012.

In het spel nemen spelers de rol aan van een boer die een boerderij moet bouwen en beheren, gewassen moet verbouwen, dieren moet fokken en hun producten op de markt moet verkopen om munten en ervaringspunten te verdienen. De game bevat verschillende uitdagingen en doelstellingen die spelers moeten voltooien om verder te komen in de game en nieuwe items en functies te ontgrendelen.

Hay Day op Facebook stelt spelers in staat contact te maken met hun vrienden en buren, elkaars boerderijen te bezoeken en goederen met elkaar te verhandelen. Spelers kunnen ook lid worden van in-game communities, buurten genoemd, om samen te werken met andere spelers en het op te nemen tegen andere buurten in evenementen en uitdagingen.

Hay Day heeft een optie om vrienden op Facebook toe te voegen. Sommige van uw vrienden hebben echter mogelijk geen Facebook-account. Dit artikel laat zien hoe je vrienden rechtstreeks op Hay Day kunt toevoegen zonder Facebook, als je hun tag kent. Je kunt ook vrienden toevoegen via de Game Center-app als je allebei iOS-apparaten gebruikt.

Methode 1: Als u hun tagnummer kent

Open het vriendenboek op het tabblad Vrienden en volgers.

Zoek naar een dialoogvenster met de toets #. Ernaast is de zoekoptie.

Laat je vriend hetzelfde doen, zodat hij je zijn tagnummer kan vertellen.

Voer de tag van uw vriend in uw zoekveld in. De boerderijnaam van je vriend verschijnt.

Klik naast hun naam op ‘Toevoegen als vriend’.

Methode 2: het Game Center gebruiken

Zorg ervoor dat jullie allebei de Apple-versie van de game gebruiken. Als jullie allebei een iOS-apparaat gebruiken, kun je je vriend ook toevoegen via het Game Center en hem op die manier toevoegen aan je Hay Day-vrienden.

Open de Game Center-app.

Klik op “Vrienden”.

Tik op het “+” symbool om een ​​nieuwe vriend toe te voegen.

Stuur je vriend een vriendschapsverzoek. Voer hun e-mailadres of bijnaam in (als ze zich in uw Contacten-app bevinden) en een optioneel bericht. Zodra ze je verzoek accepteren om Game Center-vrienden te worden, worden ze automatisch toegevoegd aan je Hay Day-vrienden.

Dat is het. Hopelijk heb je met succes vrienden kunnen toevoegen op Hay Day zonder Facebook. Lukt het je nog steeds niet en heb je hulp nodig, dan kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en advies inwinnen bij onze experts.