Paypal Nederland bellen

Hoe PayPal-accountbeperkingen en reserves te vermijden?

PayPal-beperkingen en reserves te vermijden: Eerst en vooral moet u zo snel mogelijk voldoende en correct papierwerk verstrekken dat PayPal vereist. Uw actie op hun Resolutiecentrum zal in eerste instantie een goede prestatie leveren met PayPal. Als je nieuw bent bij PayPal, zorg er dan voor dat je je account hebt geverifieerd om beoordeling door PayPal te voorkomen als ze verdachte activiteit van een account zien.

Check Wat moet je voorbereiden om te voorzien voor PayPal? om PayPal te geven wanneer ze het nodig hebben. Houd er rekening mee dat niet alle documenten door PayPal worden gevraagd, maar zorg ervoor dat u een kort begrip hebt van wat PayPal accepteert om eventuele beperkingen te voorkomen.

Ten tweede moeten uw accountprestaties positief zijn voor PayPal. Hieronder vindt u enkele tips die nuttig voor u kunnen zijn:

  • Aanvaardbaar geschillen- of claimpercentage: Restitutiepercentage 7%; Geschillen 3% ; Klachten 3% ; Ongeoorloofde claims 1%; Terugboeking en terugboeking 1%
  • Volg strikt het beleid van PayPal, vermijd de verkoop van producten die in strijd zijn met handelsmerken, auteursrechten, nepproducten of producten van lage kwaliteit. Bekijk de lijst met door PayPal verboden activiteiten https://www.PayPal.com/vn/webapps/mpp/ua/acceptableuse-full. Voor dropshippers is het beter om producten te kiezen die verkopen op Amazon, Aliexpress en Ebay om te verkopen.
  • Voor elk account dat in korte tijd een snelle betalingswijziging heeft, moeten verkopers PayPal op de hoogte houden van de geschatte toename van betalingen van uw account, vooral voor producten die veel verkopen op feestdagen of trending producten door contact op te nemen met PayPal-ondersteuning.
  • Vermijd ongebruikelijke activiteiten: probeer niet veel accounts aan te maken door IP’s uit verschillende landen te gebruiken, uw account kan eenvoudig worden uitgeschakeld door PayPal. PayPal heeft voor elk land een ander beleid, u moet uw account verifiëren als u een nep-IP-adres gebruikt. Probeer daarnaast niet al je geld in één keer op te nemen of je geld direct op te nemen nadat je het hebt ontvangen, wacht na 24 uur, anders beschouwt PayPal het als een risico.
  • Beperk de geldoverdracht voor persoonlijke doeleinden, gebruik de functie “Stuur geld naar vrienden en familie” niet regelmatig en met grote waarde, het systeem slaat alle transacties op. Mag ook geen grote hoeveelheid geld verzenden en ontvangen zonder commerciële doeleinden.

Last but not least is dat u een efficiënte klantenservice moet hebben. U moet zowel op uw website als op uw PayPal-account instellen. Het zal u helpen een beter vertrouwen te krijgen van klanten en PayPal. Zorg ervoor dat u de klanten hun bestelling laat opvolgen door een trackingnummer op te geven en hen tijdens drukke seizoenen zoals vakanties op de hoogte te houden met bewijs van verzending.

Zie Hoe PayPal-geschillen en -claims op te lossen om te zien wat u moet doen wanneer een zaak wordt geopend.

Voor een nieuweling wordt uw account binnen 21 dagen beperkt vanwege het beleid van PayPal om geld aan te houden voor een nieuw account. Als je een snellere release wilt, kun je een trackingnummer aan PayPal toevoegen zodra je het van je leveranciers hebt ontvangen. Als u niet probeert een nep-trackingnummer aan te maken, wordt uw account beperkt of kan het worden uitgeschakeld als PayPal het herkent.

Kortom, het vertrouwen van PayPal kan elke dropshipper succesvol maken in hun bedrijf. Door bewust en eerlijk te zijn in alle situaties, kunt u het risico van reservering en beperking op uw account minimaliseren.

Bereik ons ​​op het PayPal-klantenservicenummer

Ik hoop dat je deze blog nuttig vindt en dat je tips hebt gekregen om PayPal-beperkingen en -reserves te vermijden. Als u echter andere problemen heeft, kunt u ons op elk moment via de PayPal Bellen klantenservice.

Bel ons nu!