Facebook bellen Nederland

Foto’s van uw mobiel naar Facebook synchroniseert: Facebook heeft een nieuwe functie waarmee je de foto’s van je IOS- of Android-apparaat, zoals gedownloade afbeeldingen, schermafbeeldingen of camerabeelden, privé kunt synchroniseren met je account. Je kunt het als back-up gebruiken, want zodra je een foto hebt gemaakt, wordt deze automatisch geüpload naar het album “Gesynchroniseerd vanaf telefoon”.

Deel 1: synchronisatie van telefoon naar Facebook inschakelen

Start de Facebook-app op je mobiel. Tik hiervoor op het pictogram van de app op uw startscherm of app-lade.

Log in op uw Facebook-account. Vul op de aanmeldingspagina het e-mailadres en wachtwoord van uw account in de daarvoor bestemde vakken in en druk vervolgens op “Inloggen”.

Ga naar je profiel. Navigeer naar uw profiel door op het laatste tabblad te klikken, een symbool met drie regels naast een wereldbolsymbool, en klik vervolgens op uw naam.

Ga naar Foto’s. De link naar je foto’s staat onderaan je naam, naast ‘Over’ en ‘Vrienden’.

Navigeer naar het tabblad Gesynchroniseerd. In het gedeelte Foto’s van uw account ziet u drie tabbladen, namelijk Foto’s, Album en Gesynchroniseerd onder aan uw scherm. Tik op “Gesynchroniseerd”.

Klik op de knop “Foto’s synchroniseren”. Hierdoor kan Facebook foto’s van je telefoon synchroniseren.

  • Er verschijnt een bericht dat zegt: “Elke nieuwe foto die u maakt, is beschikbaar wanneer u inlogt op een computer.”
  • Elke gesynchroniseerde foto’s worden privé geüpload.

Deel 2: De instelling wijzigen

Ga naar ‘Synchronisatie-instelling’. Als u de instelling wilt wijzigen voor hoe u wilt dat uw apparaat synchroniseert vanaf uw telefoon, klikt u op de knop ‘Synchronisatie-instelling’ aan de rechterkant van het scherm.

Synchroniseer via wifi. Er zijn 3 keuzes hoe uw foto’s worden gesynchroniseerd; de eerste is als u datakosten van uw mobiele netwerkprovider wilt vermijden bij het synchroniseren van uw foto’s. Vink “Alleen synchroniseren via Wi-Fi” aan om deze optie te selecteren.

Synchroniseer alle foto’s. Als u alle afbeeldingen in de galerij van uw telefoon wilt synchroniseren, tikt u op deze optie.

Stop met synchroniseren. Als u wilt stoppen met het synchroniseren van uw foto’s, selecteert u de optie “Mijn foto’s niet synchroniseren”.

Keer terug naar het gedeelte Foto’s. Als je klaar bent, tik je op de knop “Terug” van je apparaat.

Deel 3: gesynchroniseerde foto’s gebruiken op uw computer

Ga naar Facebook. Open op uw computer een webbrowser, typ https://www.facebook.com en druk op Enter.

 Log in op uw Facebook-account. Typ in de velden in de rechterbovenhoek van het scherm uw e-mailadres (of gebruikersnaam) en wachtwoord in en klik vervolgens op “Aanmelden” om toegang te krijgen tot uw account.

Navigeer naar uw melding. Facebook zal u op de hoogte stellen van het aantal foto’s dat vanaf uw telefoon is gesynchroniseerd. Als u op de melding klikt, gaat u naar het album “Gesynchroniseerd vanaf telefoon”.

Deel de foto’s. Gesynchroniseerde foto’s zijn privé, maar als je ze wilt delen met je Facebook-vrienden, kan dat. Klik gewoon op alle gesynchroniseerde foto’s die u wilt delen en selecteer vervolgens de knop “Delen”.

 Een gesynchroniseerde foto verwijderen. Om een ​​foto te verwijderen, klikt u op de foto die u wilt verwijderen uit het album “Gesynchroniseerd met telefoon” en vervolgens op “Verwijderen” (linksonder in de afbeelding).

Bekijk de opties om meer tools te zien. Je hebt ook de mogelijkheid om de foto te downloaden, de foto als je omslagfoto te maken, hem als je profielfoto te gebruiken of hem te roteren door op de knop “Opties” te klikken.

Dat is het jongens! Hopelijk heeft deze blog je met succes begeleid bij het foto’s van uw mobiel naar Facebook synchroniseert. Voor meer van dergelijke informatie kunt u de helpdesk van Facebook bellen Nederland en advies inwinnen bij onze expert.