Facebook bellen

Facebook-dating wordt niet weergegeven: Komt Facebook Dating niet voor je opdagen? Als u moeite heeft om toegang te krijgen tot Facebook Dating, kunnen wij u helpen! Zolang je de mobiele Facebook-app op je Android, iPhone of iPad hebt, in een ondersteunde regio woont en 18 jaar of ouder bent, zou je toegang moeten hebben tot Facebook Dating. Dit blogartikel laat je de meest voorkomende redenen zien waarom Facebook Dating niet verschijnt, samen met eenvoudige oplossingen.

 1. Zorg ervoor dat u een mobiel apparaat gebruikt.

Facebook Dating is alleen beschikbaar in de mobiele Facebook-app. Als u op uw computer naar Facebook Dating zoekt, zult u het niet vinden. Om er zeker van te zijn dat je op de juiste plek zoekt, open je de mobiele Facebook-app, tik je op de mannen met drie regels en tik je op Daten.

 1. Update de Facebook-app.

Als je Facebook al een tijdje niet hebt bijgewerkt, is het misschien tijd. Als u een verouderde versie van Facebook gebruikt, wordt Facebook Dating mogelijk niet weergegeven in de app. U kunt de app eenvoudig updaten vanuit de Google Play Store of de App Store. Zodra de app is bijgewerkt, zorg ervoor dat Facebook is gesloten en open het opnieuw om te zien of Facebook Dating beschikbaar is.

 1. Facebook Dating is mogelijk niet beschikbaar in jouw regio.

Niet alle landen hebben toegang tot Facebook Dating. U kunt Facebook Dating gebruiken in de volgende landen: Argentinië, Oostenrijk, België, Bolivia, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Colombia, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Ecuador, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Guyana, Hongarije , Italië, IJsland, Ierland, Laos, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Maleisië, Malta, Mexico, Nederland, Noorwegen, Paraguay, Peru, Polen, Portugal, Filippijnen, Singapore, Slowakije, Slovenië, Suriname, Thailand, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten , Uruguay en Vietnam.

 1. Je moet 18 jaar of ouder zijn.

Je moet volwassen zijn om Facebook Dating te gebruiken. Als je niet minstens 18 bent, verschijnt Facebook Dating niet in de Facebook-app.

 1. Schakel locatieservices in indien uitgeschakeld.

Facebook Dating vereist locatierechten om te werken. Als locatieservices zijn uitgeschakeld, kun je de functies van Facebook Dating niet gebruiken. Facebook Dating heeft je locatie nodig, dus het suggereert geen matches die aan de andere kant van de wereld wonen! De app hoopt je in contact te brengen met iemand in je buurt of een paar kilometer verderop.

 • Als u Android gebruikt, gaat u naar Instellingen > Apps > Facebook > App-toestemmingen > Locatie > Alleen toestaan ​​bij gebruik van app.
 • Ga op iPhone naar Instellingen > Privacy en beveiliging > Locatievoorzieningen > Facebook > Tijdens gebruik van de app.
 1. Wis je Facebook-cache.

Het hebben van corrupte bestanden in uw cache kan voorkomen dat Facebook Dating wordt geladen. Gelukkig kun je de cache eenvoudig op je Android wissen: ga gewoon naar Instellingen > Apps > Facebook > Opslag en cache > Cache wissen.

 1. Controleer je internetverbinding.

Een onbetrouwbare internetverbinding kan ervoor zorgen dat Facebook Dating niet verschijnt. Probeer je verbinding te herstellen door de wifi-verbinding te verbreken en opnieuw verbinding te maken, of door over te schakelen naar mobiel internet via wifi (of vice versa).

 1. Schakel meldingen voor Facebook in.

Als je meldingen voor de Facebook-app hebt uitgeschakeld, ontvang je geen melding over Facebook Dating. Als je te veel meldingen van Facebook ontvangt, is het beter om alleen die meldingen uit te schakelen die je niet wilt zien in plaats van alle Facebook-meldingen uit te schakelen.

 1. Log uit en log opnieuw in.

Log uit bij Facebook en log opnieuw in. Als je eenmaal bent uitgelogd, log je meteen weer in. Om uit te loggen, tik je op je profielfoto, het menupictogram met drie regels (op Android) en vervolgens op Log uit. uw Facebook-gegevens (zoals de gebruikersnaam en het wachtwoord) om opnieuw in te loggen.

 1. Installeer de Facebook-app opnieuw.

Verwijder Facebook en installeer het opnieuw. Deze actie zou eventuele vervelende glitches moeten verwijderen. Als geen van de andere trucs voor u werkte, probeer dan de installatie ongedaan te maken en opnieuw te installeren. Als u dit doet, wordt niet alleen de app verwijderd, maar worden ook alle bijbehorende app-gegevens verwijderd (die mogelijk beschadigd zijn!)

 1. Controleer op Facebook-storingen.

Als Facebook Dating niet beschikbaar is, kun je je matches niet zien. Een snelle zoekopdracht op Twitter of Google laat u weten of de Facebook-servers niet beschikbaar zijn. Als een Facebook-server uitvalt, wordt Facebook Dating waarschijnlijk ook getroffen.

 1. Neem contact op met Facebook voor hulp.

Als je ervoor hebt gezorgd dat je al het andere op deze lijst hebt geprobeerd, maar nog steeds problemen hebt met Facebook Dating, meld dit dan bij Facebook. Om een ​​probleem te melden, opent u Facebook, schudt u met uw telefoon (of tikt u op het menupictogram met drie regels en gaat u naar Help & ondersteuning > Een probleem melden en tikt u op Een probleem melden.

Dat is alles te Facebook-dating wordt niet weergegeven. Voor meer informatie kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en hulp zoeken bij onze experts.