Facebook bellen

Bericht is gelezen op Facebook Messenger: Facebook Messenger is een berichten-app en -platform van Facebook waarmee gebruikers berichten kunnen verzenden, audio- en videogesprekken kunnen voeren en foto’s, video’s en andere inhoud kunnen delen met hun vrienden en familie op het platform. Messenger is toegankelijk via een zelfstandige app op mobiele apparaten of via de Facebook-website op desktopcomputers.

Messenger biedt verschillende functies, zoals groepschats, chatbots, stickers, games en meer. Gebruikers kunnen ook spraak- en videogesprekken voeren met andere gebruikers op Messenger en zelfs betalingen doen aan vrienden met behulp van het ingebouwde betalingssysteem van Messenger.

Deze blog leert je hoe je kunt weten of je vriend de berichten heeft gezien die je hem hebt gestuurd. Houd er rekening mee dat je vrienden dezelfde methode kunnen gebruiken om te zien welke berichten je hebt bekeken.

Methode 1: mobiel

Open de Facebook Messenger-app. Voer desgevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op Inloggen.

Tik op Thuis.

Tik op het gesprek dat je wilt controleren.

Zoek naar de foto van je vriend in het berichtenvenster. Dit verschijnt onderaan en rechts van een van de berichten. De kleine afbeelding markeert de laatste die door je vriend is gelezen.

  • Alle berichten die volgen op het bericht met de afbeelding zijn nog niet gelezen.
  • Een klein blauw vinkje in plaats van de kleine afbeelding geeft aan dat het bericht met succes is verzonden, maar niet noodzakelijkerwijs is bekeken.

Methode 2: internet

Navigeer naar Facebook in uw browser. Voer desgevraagd uw gebruikersnaam en wachtwoord in en klik op Inloggen.

Klik op Messenger.

Klik op het gesprek dat u wilt controleren.

Zoek naar de tekst “Gezien”. Dit verschijnt onderaan en rechts van een van de berichten samen met een vinkje. De tekst geeft het laatste bericht aan dat door de ontvanger is gelezen.

  • Alle berichten die volgen op het bericht met de afbeelding zijn nog niet gelezen.

Dat is alles! We hopen dat deze informatie nuttig is voor jou en nu voor jou als er een bericht is gelezen op Facebook Messenger. Als je echter nog steeds meer informatie of hulp nodig hebt, kun je de helpdesk van Facebook bellen Nederland en advies inwinnen bij onze experts.