PayPal Nederland bellen

Online een postwissel met PayPal: Een postwissel is een vorm van betaling die vergelijkbaar is met een cheque. Het is een vooruitbetaalde en gegarandeerde betaling die meestal wordt gebruikt voor transacties die een veiligere vorm van betaling vereisen dan contant geld. Postwissels kunnen worden gekocht bij banken, postkantoren en andere financiële instellingen.

Wanneer u online een postwissel koopt met PayPal, gebruikt u uw PayPal-rekening om de postwissel te betalen via een externe dienstverlener die online postwissels aanbiedt en PayPal-betalingen accepteert. U moet de naam en het adres van de ontvanger opgeven en de serviceprovider zal namens u de postwissel naar hen verzenden.

Postwissels zijn een betaalmethode die onmiddellijke financiering vereist. Daarom neigen veel mensen naar contante bestellingen in plaats van privécheques terwijl ze doorwerken. Met Payko kunt u online contant geld van uw PayPal-record naar een contant verzoek verplaatsen en het instrument naar een begunstigde sturen. Als u contant geld verzendt vanuit Nederland, kost het 2,9% bovenop $ 0,30 USD van het bedrag dat u verzendt.

Stap 1

Ga naar de Payko-website en klik op het tabblad “Geld verzenden”. Klik op de link “Nu een Payko-postwissel verzenden”.

Stap 2

Klik op het keuzerondje dat overeenkomt met uw gewenste bezorgmethode. U kunt eersteklas, gewone, prioritaire of exprespost selecteren.

Stap 3

Voer het bedrag in dat u wilt verzenden in het vak “Bedrag in US $” en klik op de knop “Doorgaan”.

Stap 4

Voer op de volgende pagina uw PayPal-accountgegevens in, samen met het adres van de ontvanger. Controleer uw bestelling en selecteer de knop “Verzenden”.

Stap 5

Open het e-mailaccount op de Payko-website en zoek het ontvangst- en bevestigingsnummer. U kunt de bestelling volgen door het nummer in te voeren in het gedeelte “Bestelling volgen” op de website.

Ik hoop dat u nu met succes online een postwissel kunt kopen met PayPal. Als u meer wilt weten over een van de Paypal-services, kunt u ook het telefoonnummer van de klantenservice van Paypal Bellen Nederland. We hebben een team van professionals die toegewijd werken om Paypal-gebruikers te helpen. Bel ons nu!