PayPal bellen Nederland

Krijgt u een foutmelding “op dit moment kunnen we het geld niet naar uw bank overmaken” op PayPal? Veel gebruikers hebben ook een probleem dat hun bankpas werkte met PayPal voor directe overboekingen, maar plotseling stopte hun kaart met werken voor directe overboekingen op PayPal, en ze krijgen een foutmelding dat hun kaart niet beschikbaar is voor directe overboekingen. Als je in hetzelfde schuitje zit, ben je op de juiste pagina beland. In dit bericht wordt uitgelegd Hoe te repareren PayPal directe overschrijving werkt niet

Waarom werkt de directe overschrijving van PayPal niet?

PayPal directe overboeking werkt mogelijk niet voor u omdat uw bank of kaart niet in aanmerking komt voor directe overboekingen. Uw PayPal-rekening heeft een beperking. Er is een veiligheidscontrole in behandeling, PayPal heeft de overboeking vertraagd of geblokkeerd voor sommige veiligheidsproblemen, of er is een technisch probleem van PayPal-kant.

Hieronder hebben we alle mogelijke redenen opgesomd waarom directe overboeking via PayPal niet voor u werkt.

  1. Uw kaart komt niet in aanmerking voor directe overschrijving van PayPal

Bepaalde betaalpassen ondersteunen geen directe overboeking. Dit is dus de eerste en meest voorkomende reden waarom u geen PayPal directe storting of overboeking op uw kaart kunt gebruiken.

Zorg er dus voor dat uw kaart direct storten ondersteunt voordat u de functie gebruikt. U wilt contact opnemen met uw kaartaanbieder of er online over lezen om te weten of het direct storten en overboeken ondersteunt of niet.

  1. Uw bank ondersteunt geen directe overboeking

Als u een bankautomaat gebruikt in plaats van een debetkaart, is hetzelfde het geval met bankrekeningen. Sommige bankrekeningen ondersteunen geen directe storting of overboeking van geld.

Dit kan dus de reden zijn waarom u PayPal-directe overboeking niet kunt gebruiken bij uw bank.

  1. Uw PayPal-rekening heeft een beperking

Een andere reden waarom u geen geld van uw PayPal-rekening naar uw bankpas of bankrekening kunt overboeken, is dat uw PayPal-rekening een beperking heeft die de overboekingsfunctie tijdelijk blokkeert.

  1. In afwachting van veiligheidscontroles

Een andere mogelijke reden dat de directe overboeking niet werkt op PayPal, is dat de PayPal-systemen ongebruikelijke activiteit op uw overboeking of op uw account hebben gedetecteerd. Het kan zijn dat ze meer tijd nodig hebben om te bevestigen dat jij degene bent die deze overdracht autoriseert.

  1. Verkeerde informatie

Een andere reden waarom PayPal u geen geld laat overmaken, is dat u de verkeerde gegevens van uw kaart of rekening invoert.

Het kan ook zijn dat de informatie die u heeft ingevoerd bij het koppelen van uw bankrekening niet overeenkomt met wat uw bank in haar bestand heeft.

Zorg er dus voor dat u uw bankgegevens dubbel controleert. Als de bestaande informatie van uw bankrekening gekoppeld aan PayPal onjuist is, verwijder dan uw bankrekening en koppel deze opnieuw.

  1. PayPal-servers zijn niet beschikbaar of hebben problemen

Een andere reden waarom instant transfer op PayPal niet voor u werkt, is dat PayPal-servers het moeilijk hebben.

U wilt de serverstatus van PayPal controleren op de downdetector website.

Als de servers van PayPal niet werken op het moment dat u het geld verzendt, wacht dan tot de problemen met de server zijn opgelost en probeer het na enige tijd opnieuw.

  1. Uw bankservers zijn uit

Het kan ook zijn dat de servers van uw bank of kaartaanbieder niet werken of problemen hebben.

U kunt de serverstatus van uw bank controleren op downdetector.com of contact opnemen met uw bankondersteuning op Twitter om op de hoogte te blijven van lopende problemen.

  1. Technisch probleem

Ten slotte kunt u uw geld niet van PayPal naar uw bank overboeken of heeft u problemen met de directe overboeking vanwege een technisch probleem dat PayPal doormaakt.

Wat te doen als PayPal-overboeking niet werkt?

Als je alles hebt geprobeerd dat in de post wordt vermeld en nog steeds werkt de directe overboeking niet voor je, dan kun je de helpdesk van PayPal Nederland bellen voor hulp.

U kunt ook proberen een andere gekoppelde kaart of bankrekening te gebruiken om de betaling te verwerken of een PayPal-cashcard gebruiken.

U kunt ook een cheque bestellen om uw geld te krijgen; het zou echter een paar dagen duren om te verwerken, en er zijn kosten voor sommige van deze services, dus zorg ervoor dat u de volledige algemene voorwaarden online bekijkt voordat u een beslissing neemt.

Laatste woorden:

PayPal is een in Amerika gevestigd financieel technologiebedrijf dat online geldoverdrachten ondersteunt en dient als een elektronisch alternatief voor traditionele papieren methoden zoals cheques en postwissels.

U kunt PayPal gebruiken om betalingen voor online aankopen te verzenden of te ontvangen, goederen en diensten te verkopen, geld te doneren of donaties te ontvangen.

Net als elke andere service is PayPal gevoelig voor problemen en problemen zoals wat we vandaag in dit bericht hebben besproken.

Dus dat is alles voor jongens. Ik hoop dat je na het lezen van dit bericht hebt kunnen weten hoe te repareren PayPal directe overschrijving werkt niet. Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u de helpdesk van PayPal bellen Nederland en in contact komen met experts.